Τζώνυ Θεοδωρίδης: «Μεγαλώνω κόρες. Αν κάποιος μου πειράξει το παιδί μου, θα πάρω το νόμο στα χέρια μου.»

February 23, 2021Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στον χώρο του θεάτρου, ιδιαίτερα μετά την σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και έκανε κι αυτός με την σειρά του το δικό του σχόλιο.Ο χώρος του θεάματος έχει έρθει “τούμπα” και ο Τζώνυ Θεοδωρίδης αν και τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τον χώρο του θεάματος και πλέον είναι επιχειρηματίας τοποθετήθηκε επί του θέματος.

Τζώνυ Θεοδωρίδης: «Σιχάθηκα τον χώρο έπειτα από μια περιπέτεια που είχε για τα πνευματικά δικαιώματά μου.»

Ο κ. Θεοδωρίδης σχολίασε τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στον χώρο του θεάματος και πιο συγκεκριμένα στο θέατρο, τονίζοντας την βαρύτητα που έχει αυτή η ιστορία από τη στιγμή που εμπλέκονται ανήλικα παιδιά.

«Αυτό που ενδιαφέρει είναι ότι έχουμε να κάνουμε με παιδιά. Είναι λυπηρό. Το πιο λυπηρό είναι ότι κάποιοι λένε ότι ήξεραν αλλά δεν μιλούσαν. Δεν ήξερα τι συνέβαινε, αλλά αν ήξερα μπορεί και να έδερνα κάποιον, ειδικά αν είχε να κάνει με παιδί. Εγώ μεγαλώνω κόρες. Αν κάποιος μου πειράξει το παιδί μου, θα πάω μόνος μου και θα πάρω τον νόμο στα χέρια μου», ανέφερε μεταξύ άλλων στην εκπομπή ο Τζώνυ Θεοδωρίδης.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: