Ο Λεωνίδας Κακούρης «σφυροκοπά» τον Λιγνάδη: «Ένα κτήνος που του άρεσε να σφίγγει στην αγκαλιά του νεαρά παιδιά»

February 22, 2021

Ο Λεωνίδας Κακούρης «σφυροκοπά» τον Λιγνάδη: «Ένα κτήνος που του άρεσε να σφίγγει στην αγκαλιά του νεαρά παιδιά» Αιχμηρός μέσω facebook εμφανλιστηκε ο Λεωνίδας Κακούρης, το πρωί της Κυριακής, για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ειδικότερα, ο πρωταγωνιστής από τις “Άγριες Μέλισσες” έκανε λόγο για ένα τέρας που έσταξε μέσα σε εκατοντάδες ψυχές το φαρμάκι του.

“Με τις “ευλογίες” πολλών , για πάνω από 30 χρόνια, το “ανίερο” τέρας , “μαγάρισε” την Ποίηση και το Θέατρο για να κάνει ψωνιστήρι και το ψώνιο του. Έσταξε μέσα σε εκατοντάδες ψυχές το φαρμάκι του” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κακούρης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook εκφράζοντας έτσι την οργή του στους διαδικτυακούς του φίλους. “Ένα κτήνος που του άρεσε να σφίγγει στην αγκαλιά του τρυφερές ραχοκοκκαλιές νεαρών παιδιών μέχρι να ραγίσουν και ύστερα να σπάσει όποια ήθελε”.

“Γιατί; Γιατί μπορούσε! Ο Χρίστος πάλεψε… Με το σώμα αλλά κυριως με τον πιο ύπουλο εχθρό. Το μολυσμένο μυαλό ενός αδίστακτου σαδιστή…. Και το νίκησε”.

“Ίσως κάποια άλλα παιδιά …δεν τα κατάφεραν !

 

Πηγή

Διαβάστε επίσης: