Περικλής Κονδυλάτος: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση του από το Survivor 4 – Survivor

February 21, 2021

Την πρώτη του ανάρτηση έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Περικλής Κονδυλάτος μετά την αποχώρηση του από το Survivor 4.Ο σχεδιαστής κοσμημάτων στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού ήταν εκείνος που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους με αποτέλεσμα να του ανακοινωθεί πως φεύγει από το παιχνίδι.

Νέα καταγγελία κατά του Παύλου Χαϊκάλη - «Μου επιτέθηκε δείχνοντάς μου τη στύση του»

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Νέα καταγγελία κατά του Παύλου Χαϊκάλη – «Μου επιτέθηκε δείχνοντάς μου τη στύση του»

Μπορεί ο Περικλής να είχε φέρει πολλές αντιδράσεις στο ριάλιτι λόγω της συμπεριφοράς του απέναντι στους συμπαίκτες του, ωστόσο στο τέλος αποθεώθηκε από τους τηλεθεατές με τον τρόπο που αποχώρησε.

«Everything that has a beginning has an end» έγραψε ο Περικλής Κονδυλάτος στην πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από το Survivor που σημαίνει, «Ό,τι έχει μια αρχή έχει και ένα τέλος».

Περικλής Κονδυλάτος Survivor 4 ανάρτηση

Survivor 4: Παραγκωνισμένη η Ανθή Σαλαγκούδη μετά την αποχώρηση του Περικλή

Ας μην γελιόμαστε και μεταξύ μας! Η Ανθή Σαλαγκούδη στο Survivor είχε μόνο τον Περικλή! Μπορεί λίγο πριν την αποχώρησή του από το παιχνίδι να καυγάδισαν άσχημα αλλά όπως και να είχε ήταν ο μόνος που στεκόταν δίπλα της, ο μόνος που τα βρίσκανε!

Δυστυχώς, η Ανθή Σαλαγκούδη, από την ημέρα που μπήκε στο Survivor δεν κατάφερε να ενταχθεί στην ομάδα της! Ήταν αντίθετη με πολλά πράγματα που υποστήριζαν οι υπόλοιποι γι’ αυτό και επέλεξε ως μοναδική παρέα της τον Περικλή! Τώρα, όμως, που ο Περικλής τα μάζεψε κι έφυγε έχει μείνει… μόνη σαν το λεμόνι.

Νέες συνθήκες για την Ανθή στο Survivor

Ανθή Σαλαγκούδη Survivor

Έχουν περάσει αρκετά 24ωρα από την αποχώρηση του Περικλή, περισσότερα από όσα φαντάζεστε γιατί αυτά που βλέπουμε εμείς παραδείγματος χάρη την Τετάρτη, έχουν γυριστεί από την Τρίτη, και τα νέα που μαθαίνουμε από τους φίλους μας στον Άγιο Δομινίκ(!) δεν είναι ευχάριστα!

Η Ανθή Σαλαγκούδη είναι μόνη, περνάει μόνη της τις περισσότερες ώρες στην παραλία χωρίς να μιλάει σε άνθρωπο γιατί όπως φαίνεται δεν είναι διατεθειμένη να πλησιάσει κάποιον από την Κόκκινη ομάδα και ούτε οι υπόλοιποι είναι πολύ θετικοί στο να την κάνουν παρέα!

Με λίγα λόγια η Ανθή περνάει ότι η Ελευθερία Ελευθερίου στην Μπλε ομάδα, με την μόνη διαφορά ότι η τραγουδίστρια έχει να γύρει στον ώμο του Παππά αν θέλει…

Παρά τις τόσο αντίξοες συνθήκες, πάντως, έχουμε να δηλώσουμε πως η Ανθή δείχνει δυναμισμό! Έχει πεισμώσει και θέλει να πάει όσο πιο μακριά γίνεται μέσα στο παιχνίδι! Είναι βλέπετε που παίρνει και 6.500 την εβδομάδα κι έχει μαζέψει ήδη όσα θα μαζέψω εγώ με τρία χρόνια δουλειάς… Δεν το παρατάς αυτό τόσο εύκολα!

Κι επειδή άκουσα κάτι για μεταφορά της Ανθής στην Μπλε ομάδα επειδή λέει νιώθει μοναξιά χωρίς τον Περί… γελάω τώρα, γελάω…

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για Survivor spoils!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: