8χρονη έτρωγε ότι έβρισκε μπροστά της και έφτασε 190 κιλά – Σήμερα είναι μόνο 40 και κανείς δεν την γνωρίζει (Video)

February 21, 2021

8χρονη έτρωγε ότι έβρισκε μπροστά της και έφτασε 190 κιλά – Σήμερα είναι μόνο 40 και κανείς δεν την γνωρίζει (Video)Η 8χρονη Jessica Leonard ζύγιζε 190 κιλά με αποτέλεσμα να θεωρείται το παχύτερο παιδί στον κόσμο. Σήμερα είναι μόνο 40 και κανείς δεν την γνωρίζει. Επίσης, μία γυναίκα ζύγιζε 193 κιλά και δυσκολευόταν να περπατήσει. Σήμερα αδυνάτισε 111 κιλά και μας αποκαλύπτει πως τα κατάφερε!Η μητέρα της είχε αναφέρει σε συνέντευξη ότι η Jessica έτρωγε συνεχώς, τουλάχιστον μία φορά κάθε δύο ώρες, και κάθε φορά που προσπαθούσε να την σταματήσει χαλούσε τον κόσμο με τις φωνές της.

Δεν ήταν έκπληξη όταν το υπερβολικό βάρος άρχισε να της προκαλεί προβλήματα υγείας. Δεν μπορούσε να περπατήσει ούτε καν να σταθεί με αποτέλεσμα να μπουσουλάει στο πάτωμα και να μην μπορεί να πάει στο σχολείο. Όμως η κατάσταση χειροτέρεψε και η Jessica ανέπτυξε ξαφνικά αναπνευστικά προβλήματα και έγινε εισαγωγή στο νοσοκομείο.

Εκεί για καλή της τύχη επενέβησαν κοινωνικοί λειτουργεί από την υπηρεσίες προστασίας νέων και αποφάσισαν να την στείλουν σε ένα ειδικό καμπ αδυνατίσματος. Η μεταμόρφωση ήταν πραγματικά απίστευτη αφού μετά από ένα πρόγραμμα δίαιτας, ειδικής διατροφής και άσκησης η Jessica κατάφερε να χάσει 140 κιλά

Δείτε το video:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: