Η απάντηση Λιγνάδη στη Μενδώνη: Εάν είμαι επικίνδυνος άνθρωπος θα το αποφασίσουν οι θεσμοί

February 20, 2021

Η απάντηση Λιγνάδη στη Μενδώνη: Εάν είμαι επικίνδυνος άνθρωπος θα το αποφασίσουν οι θεσμοίΣε δυο επισημάνσεις προχώρησε ο ηθοποιός – σκηνοθέτης στην απάντηση που έδωσε στην κυρία Λίνα Μενδώνη η οποία το πρωί της Παρασκευής στη διαδικτυακή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε αναφέρθηκε στον Δημήτρη Λιγνάδη είπε:«Προσωπικός μου φίλος ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν υπήρξε ποτέ. Ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν προέκυψε ξαφνικά στο Εθνικό Θέατρο το 2019. Ο Λιγνάδης έχει μια σχέση αδιάλειπτη με το Εθνικό Θέατρο» και πρόσθεσε:

«Η πρωταγωνίστρια του στους Πέρσες ήταν η πρώην υπουργός Πολιτισμός του ΣΥΡΙΖΑ Λυδία Κονιόρδου. Τότε δεν είδα ο ΣΥΡΙΖΑ να λέει ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος, αλλά αυτό προέκυψε τώρα».

Η απάντηση του Δημήτρη Λιγνάδη ήρθε μέσω της εκπομπής «Live News» του Mega.

«Δύο πράγματα θα ήθελα να επισημάνω. Πρώτα απ’ όλα οφείλω να πω ότι θεωρώ την κυρία Μενδώνη επαρκέστατη και άψογη στη δουλειά της» ανέφερε στην αρχή της απάντησης του και πρόσθεσε:

«Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Από εκεί και πέρα για το δεύτερο που θα ήθελα να σας πω, εάν το είμαι επικίνδυνος άνθρωπος, είτε στη ζωή μου, είτε πολλώ δε μάλλον στη δουλειά μου, νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να το περιμένουμε να το αποφασίσει η ιστορία και άλλοι θεσμοί. Να μην προεξοφλούμε και να μην προδικάζουμε. Και σίγουρα όχι στο λαϊκό δικαστήριο που έχει στηθεί εδώ και ημέρες».

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστε επίσης: