Αχαΐα: Γυναίκα βρέθηκε ξαφνικά παντρεμένη με δύο Ινδούς! (video)

February 19, 2021

Αχαΐα: Γυναίκα βρέθηκε ξαφνικά παντρεμένη με δύο Ινδούς! (video)Απίστευτο περιστατικό για μία γυναίκα στην ΑχαΐαΗ κυρία Αργυρώ Κόττα βγήκε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και ανέφερε πως πήγε να κάνει σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό της. Όταν όμως προχώρησε για τις νόμιμες και τυπικές διαδικασίες, τότε της είπαν πως ήταν παντρεμένη με δύο Ινδούς!

Η κυρία Αργυρώ Κόττα βγήκε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη και διηγήθηκε την απίστευτη ιστορία αλλά και την ταλαιπωρία που υπέστη.

«Με είχαν δηλώσει τρίγαμη και θα πήγαινα για τέταρτο γάμο», καταγγέλλει η Αργυρώ Κοττά για να συνεχίσει: «Είχα κάνει έναν γάμο το 2008 και το διαζύγιό μου βγήκε πριν από 8-9 μήνες, αλλά μέσα στην οικογενειακή μου κατάσταση αναγραφόταν ο πρώην σύζυγός μου».

Και πρόσθεσε: «Απορώ πως προέκυψαν αυτοί οι δύο γάμοι με τους Ινδούς! Μάλιστα, ο δεύτερος μου γάμος με τον Ινδό ακυρώθηκε επειδή ήμουν παντρεμένη με τον πρώτο. Παρόλα αυτά δεν βρήκαν τον πρώτο μου θρησκευτικό γάμο. Με πάντρεψαν με τους Ινδούς όσο ήμουν ακόμα παντρεμένη με τον πρώτο μου σύζυγο».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: