Νεκρός 17χρονος στο Ρέθυμνο: Σκοτώθηκε, γιατί τον πλάκωσε το τρακτέρ που οδηγούσε

February 19, 2021Νεκρός 17χρονος στο Ρέθυμνο: Πενθεί η Κρήτη και πιο συγκεκριμένα η περιοχή του Ρεθύμνου, μετά το θάνατο δεκαεπτάχρονου, τον οποίο πλάκωσε το τρακτέρ που οδηγούσε. Το τρακτέρ που οδηγούσε ο άτυχος 17χρονος από το Ρέθυμνο φαίνεται πως εξετράπη της πορείας του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο νεαρός να μη μπορέσει να το επαναφέρει και τελικά να τον πλακώσει. Όσον αφορά το ατυχές συμβάν συνέβη τις πρώτες ώρες της ημέρας (σ.σ. Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου του 2021). Αναλυτικότερα, όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για την υπόθεση:Tι αναφέρει το ρεπορτάζ από την Κρήτη

Με τον πιο τραγικό τρόπο κόπηκε το νήμα της ζωής ενός 17χρονου στο Ρέθυμνο. Ο νεαρός οδηγούσε τρακτέρ, το οποίο εξετράπη της πορείας του, ανετράπη με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει και να επέλθει ο θάνατός του.

Νεκρός ο 17χρονος στο Ρέθυμνο που τον πλάκωσε το τρακτέρ του.

Η τραγωδία έλαβε χώρα νωρίς το πρωί της Παρασκευής, σε αγροτικό δρόμο στην περιοχή Παράδεισος προς Ρουσοσπίτι στο νομό Ρεθύμνου. Η επιχείρηση απεγκλωβισμού είναι δύσκολη και είναι ακόμη σε εξέλιξη. Αυτό, διότι το άψυχο σώμα του νεαρού βρίσκεται κάτω από το τρακτέρ.

Για το δυστυχήμα άμεσα ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία που έσπευσε με 3 οχήματα για τον απεγκλωβισμό του νεαρού άνδρα όπως επίσης ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ Ρεθύμνου και η αστυνομία. Άγνωστα παραμένουν προς το παρόν τα αίτια του δυστυχήματος στην αγροτική περιοχή.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: