Θεσσαλονίκη: Εθελοντές μετέτρεψαν παλιούς κάδους σκουπιδιών σε σπιτάκια για τα αδέσποτα

February 19, 2021

Θεσσαλονίκη: Εθελοντές μετέτρεψαν παλιούς κάδους σκουπιδιών σε σπιτάκια για τα αδέσποταΑκόμα και αν δεν έχεις χώρο να βάλεις ένα αδεσποτάκι στο σπίτι σου αυτές τις παγωμένες μέρες, μπορείς να βρεις τρόπο να το προστατεύσεις. Αρκεί να έχεις θέληση και φαντασία.Βλέποντας τις φωτογραφίες στη σελίδα της Φιλοζωικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης NoiazomaifilozoikiThessaloniki καταλαβαίνουμε ότι στην περίπτωση αυτή και θέληση υπάρχει και φαντασία. Ο καλύτερος συνδυασμός δηλαδή.

Οι εθελοντές λοιπόν της ομάδας βρήκαν άχρηστους κάδους σκουπιδιών, που δεν χρησιμοποιούνται πια και είναι για πέταμα, και τους έκαναν χρήσιμους. Τους έπλυναν καλά, έβαλαν κουβερτούλες μέσα και…έτοιμα τα σπιτάκια για τις αδέσποτες ψυχούλες των δρόμων. Να προφυλάσσονται από το κρύο και να νιώθουν σίγουρες.???? Πραγματικά απίστευτη ιδέα που ομολογούμε ότι δεν την έχουμε ξαναδεί.

Στη συνέχεια τοποθέτησαν αυτούς τους κάδους-σπιτάκια έξω από την πόλη. Ευχαριστούν μάλιστα μια ξενοδοχειακή μονάδα που τους προμήθευσε αρκετές κουβέρτες.

Η ιδέα είναι πρωτότυπη. Μπορούμε όλοι να ζητήσουμε από τους δήμους μας άχρηστους κάδους και να κάνουμε κάτι παρόμοιο για τους αδέσποτους φίλους μας.

Πηγή: petpet.news

Διαβάστε επίσης: