Γιώργος Λιβάνης για Μαριαλένα: "Της είπα να πάει Survivor. Όταν είμαι σε σχέση δεν κοιτάω αλλού" – Survivor

February 19, 2021

Καλεσμένος στο The 2night show βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο τραγουδιστής Γιώργος Λιβάνης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση του με την παίκτρια του Survivor, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιβάνη για την Μαριαλένα

Ο τραγουδιστής δήλωσε: «Είναι πολύ γυμνασμένη η Μαριαλένα και τα τελευταία χρόνια δεν γυμνάζεται γιατί δεν θέλει να φαίνεται γυμνασμένη. Την ξέρω από πολύ μικρός γιατί όταν ξεκίνησα κάποια live στην Αθήνα με το που ήρθα από το Ρέθυμνο, δούλευε σέρβις. Είχαμε ο καθένας την σχέση του τότε. Δεν κοιτάω αλλού όταν είμαι σε σχέση, είμαι με παρωπίδες. Δεν είναι κάποια σχέση, απλά τελευταία έχουμε έρθει πιο κοντά.

Survivor 4 - Μαριαλένα: Η είσοδος του πρώην της την οδηγεί σε οικειοθελή αποχώρηση;

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 4 – Μαριαλένα: Η είσοδος του πρώην της την οδηγεί σε οικειοθελή αποχώρηση;

Δεν θέλω να είναι αυτό κάτι που θα εκφράζομαι. Δεν είμαστε πολύ καιρό μαζί. Είναι μια γνωριμία κι από την αρχή μου είπε ότι θα πάει στο Survivor και της είπα πήγαινε. Σοκολάτες πήραμε στο αμάξι πολύ χαλαρά.»

Να υπενθυμίσουμε ότι σε προηγούμενο έπαθλο επικοινωνίας που κέρδισαν οι Μπλε, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είχε λάβει μήνυμα από τον τραγουδιστή και είχε συγκινηθεί πάρα πολύ. Δείτε εδώ το βίντεο.

Μπαίνει στο Survivor ο πρώην της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, Σάκης Κατσούλης

Η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ανέφερε πως ο επιχειρηματίας είναι ένα από τα πρόσωπα που θα μπουν στο παιχνίδι.

Survivor Κατσούλης

Ο Σάκης Κατσούλης είναι επιχειρηματίας, καθώς έχει δικό του μαγαζί με ρούχα αλλά και σπα στην Αθήνα. Στο παρελθόν υπήρξε ζευγάρι με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία είναι στην Μπλε ομάδα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: