Ιωάννα Μαλέσκου: Η λαμπερή παρουσιάστρια μας σύστησε τον κούκλο αδερφό της

February 18, 2021Ιωάννα Μαλέσκου: Η γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια είχε τα γενέθλιά της πριν από λίγες ημέρες και επί της ευκαιρίας καταφέραμε να δούμε τον κούκλο και ολόιδιο αδερφό της. Συγκεκριμένα, η διάσημη παρουσιάστρια γεννήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου του 1989. Πλέον, η ίδια «πάτησε» και επίσημα τα τριάντα δύο έτη. Το βέβαιο είναι πως η ίδια είναι νεότατη, πανέμορφη, λαμπερή, αλλά και τυχερή. Ειδικότερα, το τελευταίο, διότι με τέτοιους συνεργάτες, θα πρέπει να νιώθει πως είναι ξεχωριστή. Αναλυτικότερα:Ι. Μαλέσκου: Λεπτομέρειες για την έκπληξη των συνεργατών της – Τα λόγια του αδερφού της στη μεταξύ τους τηλεφωνική επικοινωνία

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει γενέθλια και οι συνεργάτες της της ετοίμασαν μία πολύ όμορφη έκπληξη. Μαζί με την πανέμορφη τούρτα βγήκε τηλεφωνικά και ο αδερφός της Αλέξης προκειμένου να της ευχηθεί.

«Το έπαθλό σου σήμερα είναι η επικοινωνία. Θέλω να σου ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου, πολύχρονη, πολύχρωμη, πάντα υγιής και δυνατή, να σε βλέπω να χαμογελάς και ό,τι κάνεις να συνοδεύεται από επιτυχία. Σε αγαπώ πολύ!», ευχήθηκε ο αδερφός από την Ιωάννα Μαλέσκου και εμείς δεν μπορούμε να μην παρατηρήσουμε την εκπληκτική ομοιότητά τους και τα υπέροχα μάτια τους! Η ομοιότητά της Ιωάννας Μαλέσκου και του αδερφού της είναι τουλάχιστον εντυπωσιακή.

Ι. Μαλέσκου: Ακολουθεί φωτογραφία με τον αδερφό της Ελληνίδας παρουσιάστριας

Ο πανέμορφος αδερφός της Ιωάννας Μαλέσκου.

Ακολουθεί βίντεο από την τηλεόραση του «ΣΚΑΙ» και την εκπομπή «Love it»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: