«Ακόμα δεν έχει φύγει και ούτε με νοιάζει» -Η Ρούλα Ρέβη δείχνει την κοιλιά της 5 χρόνια μετά τη γέννα

February 11, 2021

«Ακόμα δεν έχει φύγει και ούτε με νοιάζει» -Η Ρούλα Ρέβη δείχνει την κοιλιά της 5 χρόνια μετά τη γέννα

Η Ρούλα Ρέβη δημοσίευσε μία φωτογραφία του κορμιού της για να δείξει σε όλες τις μητέρες πώς είναι η κοιλιά της, 5 χρόνια μετά τη γέννηση των παιδιών της.

Η γνωστή φωτογράφος, δέχεται πολλές ερωτήσεις στα social media για το αν η κοιλιά της έχει επανέλθει μετά τη γέννα κι εκείνη θέλησε να γράψει ένα μήνυμα στο Instagram δείχνοντας την.

Η Ρούλα Ρέβη απέκτησε δίδυμα πριν από 5 χρόνια με τον ηθοποιό Αποστόλη Τότσικα, την Ειρήνη και τον Αγγελο και αρκετές φορές μέσω του προφίλ της στο Instagram έχει δώσει συμβουλές στις νέες μητέρες που την ρωτούν πώς είναι η ζωή με δύο παιδιά.

Αυτή τη φορά η φωτογράφος έγραψε:


«Σε όλες τις μαμάδες που περιμένουν δίδυμα και με ρωτάνε. Ακόμα δεν έχει φύγει και ούτε με νοιάζει. Όμως για να είμαι ειλικρινής πάλεψα, παλεύω και θα παλεύω όχι για να γίνει τέλεια η κοιλιά μου ξανά, αλλά για να νοιώθω πως δεν εγκαταλείπω τον εαυτό μου. Η κοιλιά μου ήταν τόσο τεράστια επειδή χώρεσε μέσα και τεράστια ευτυχία, είναι λογικό. Δεν υπάρχουν τυχερά και άτυχα σώματα υπάρχει μόνο το σώμα που έχει την υπέροχη δυνατότητα να φέρει παιδιά στον κόσμο. Αγάπησε το και μην επιτρέπεις σε κανέναν να το κρίνει!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Revi (@roula.revi)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: