Λαμία: Η γιαγιά και πάλι στη θέση της – "Δεν θέλω χρήματα. Θέλω μόνο να βγαίνω εδώ να βλέπω κόσμο"

February 11, 2021

Λαμία: Η γιαγιά και πάλι στη θέση της – "Δεν θέλω χρήματα. Θέλω μόνο να βγαίνω εδώ να βλέπω κόσμο"

Συγκινητική η αγάπη και η συμπαράσταση των Λαμιωτών – «Δεν θέλω χρήματα. Θέλω μόνο να βγαίνω εδώ να βλέπω κόσμο…», λέει στο LamiaReport.

Αυτό που ζήσαμε σήμερα το πρωί στην πλατεία Πάρκου, εκεί όπου καθημερινά η 80χρονη κυρα – Μαρία προσπαθεί να ξεχάσει, έστω και προσωρινά, το δράμα της, δεν έχει προηγούμενο.

Όλος ο κόσμος που περνούσε από το σημείο είχε να της πει ένα καλό λόγο και να της συμπαρασταθεί, ενώ πάρα πολλοί ήταν εκείνοι που σταματούσαν για να πάρουν κάτι από τα κηπευτικά της.

Στα πονεμένα μάτια της γιαγιάς ήταν ζωγραφισμένη η ευγνωμοσύνη για όλη αυτή την απίστευτη αγάπη που έχει δεχτεί το τελευταίο 48ωρο.


«Ευχαριστώ όλο το κόσμο. Δεν θέλω χρήματα. Θέλω μόνο να βγαίνω εδώ να βλέπω κόσμο…», είπε η κυρα – Μαρία συγκινημένη στο LamiaReport.

Δείτε το βίντεο:

Σήμερα το πρωί τη γιαγιά επισκέφθηκε με εντολή του Δημάρχου Λαμίεων και η κ. Κατερίνα Τσαδήμα από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, η οποία την ενημέρωσε ότι οι υπηρεσίες του Δήμου θα βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό της ηλικιωμένης για οτιδήποτε χρειαστεί.


Μάλιστα η εθελοντική ομάδα του “Νοιάζομαι και Δρω” μαζί με το “Χάρισέ το” ετοιμάζει για το πρωί του Σαββάτου επίσκεψη συμπαράστασης στη “ψυχή” που θα μπορούσε να είναι γιαγιά μας, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: