Η Αγάπη δε Κάνει Διακρισεις! Κουτάβι και πάπια είναι αχώριστοι και μας δείχνουν ότι η αληθινή φιλία μπορεί να υπάρξει παντού

February 11, 2021

Η Αγάπη δε Κάνει Διακρισεις! Κουτάβι και πάπια είναι αχώριστοι και μας δείχνουν ότι η αληθινή φιλία μπορεί να υπάρξει παντού Μπορεί να είναι ένα ασυνήθιστο παρεάκι, αλλά αυτό το σκυλί και η πάπια που είναι δίπλα του είναι οι καλύτεροι φίλοι.

Ο 4χρονος Andy και το golden retriever, ο Barclay, είναι αχώριστοι παρά την παράξενη σχέση τους.

Η περήφανη ιδιοκτήτριά τους, η Pam Ishiguro, από την Orange County της Καλιφόρνια, λέει ότι οι δυο καλοί φίλοι πάντα αναζητούν ένας τον άλλον κάθε φορά που είναι χώρια.

Είπε: “Τα ζώα αυτά μοιάζουν πολύ με τα δύο αγόρια μου – έχουν μια σχέση αγάπης-μίσους.”

“Όταν είναι μαζί, κυνηγιούνται μεταξύ τους, αλλά όταν είναι χώρια, πάντα αναζητούν ο ένας τον άλλον.”

“Ο Barclay τρελαίνεται να τρώει το φαγητό της πάπιας, γι’ αυτό κάθε φορά που βρίσκει ευκαιρία πηγαίνει στο μπολ της και τρώει το φαγητό της.”

Αλλά ο συνδυασμός σκύλου και πάπιας δεν ήταν πάντα τόσο φιλικός. Αρχικά, ο Rudy κυνηγούσε συνέχεια τον Barclay κάθε φορά που προσπαθούσε να προσεγγίσει οποιαδήποτε από τις πάπιες που υπάρχουν στον κήπο.

Η Ishiguro είπε: “Ο Rudy είναι η καλύτερη πάπια μας. Είναι υπεύθυνος για όλους και για όλα.”

“Όταν ο Barclay προσπαθεί να πλησιάσει οποιαδήποτε από τις άλλες πάπιες, ο Rudy είναι εκεί για να τον σταματήσει. Ο Rudy συνήθιζε να κυνηγάει τον Barclay και για πολύ καιρό, όμως ο Barclay τον απέφευγε.”

“Πρόσφατα, όμως, ο Barclay αποφάσισε ότι δεν φοβάται πλέον τις πάπιες.”

“Τώρα, ο Rudy ‘διεκδικεί’ τον Barclay κάθε στιγμή, ανεβαίνοντας πάνω του και ο Barclay φαίνεται να το απολαμβάνει!”

Ωστόσο, ο άλλος σκύλος της οικογένειας, η Izzy – ένα ημίαιμο τσιουάουα με τεριέ – δεν ήταν ποτέ πολύ φιλικός με τις πάπιες.

Η Ishiguro πρόσθεσε: “Ο Barclay φοβόταν τις πάπιες όταν ήταν παπάκια. Προσπαθήσαμε να τον πάρουμε κοντά στα παπάκια, αλλά δεν τους έδινε σημασία. Νομίζω ότι πάντα φοβόταν τις πάπιες μέχρι πρόσφατα.”

“Είναι πιθανό να έμαθε αυτή τη συμπεριφορά από τον άλλο μας σκύλο, την Izzy, ο οποίος κυνηγούσε τα παπάκια.”

“Φοβόμασταν ότι η Izzy θα προσπαθούσε να φάει ένα από τα παπάκια, γι’ αυτό παρακολουθούσαμε στενά τη συμπεριφορά της όταν κρυβόταν στις γωνίες.”

“Όμως όλα άλλαξαν όταν τα παπάκια μεγάλωσαν και έγιναν μεγαλύτερα σε μέγεθος από την Izzy. Χρειάστηκε μόνο μια φορά για τις πάπιες να κυνηγήσουν την Izzy για να πάρει το μήνυμα. Τώρα η Izzy φοβάται για τα καλά τις πάπιες.”

Παρόλο που η μη συμβατική οικογένεια έχει μερικές συγκρούσεις, ο Rudy και ο Barclay συνεχίζουν να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί.

“Ο Rudy είναι το επίσημο κατοικίδιό μας. Οι άλλες πάπιες γνωρίζουν ότι ο Barclay είναι ο καλύτερος φίλος του, κι αν κάποια τον πλησιάσει πολύ, ο Rudy θα της επιτεθεί χωρίς προειδοποίηση.

“Ο Rudy και ο Barclay χρειάζονται ο ένας τον άλλον – νομίζω ότι γι’ αυτό έχουν έναν τόσο ισχυρό δεσμό. Κανείς άλλος δεν έπαιζε μαζί τους, όμως ευτυχώς, τώρα βρήκαν ο ένας τον άλλον.”

διαφορετικό


Πηγή

Διαβάστε επίσης: