Αντιδράσεις για γεύμα Μητσοτάκη σε βεράντα βουλευτή στους Φούρνους Ικαρίας

February 7, 2021

Αντιδράσεις για γεύμα Μητσοτάκη σε βεράντα βουλευτή στους Φούρνους Ικαρίας

Στη φωτογραφία που τραβήχτηκε από γείτονα και αναρτήθηκε στο Twitter, φαίνεται ο πρωθυπουργός να γευματίζει με περίπου 20 άτομα

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου μέσω των social media που δείχνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να γευματίζει, μαζί με συνεργάτες του, στη βεράντα σπιτιού, κατά τη σημερινή επίσκεψή τους στους Φούρνους Ικαρίας.

Στη φωτογραφία που τραβήχτηκε από γείτονα και αναρτήθηκε στο Twitter, φαίνεται ο πρωθυπουργός να γευματίζει με περίπου 20 άτομα, που κάθονται σε δύο διαφορετικά τραπέζια στη βεράντα του σπιτιού.


Το σπίτι, στο οποίο γευματίζει ο πρωθυπουργός, ανήκει στον βουλευτή Σάμου της Νέας Δημοκρατίας, Χριστόδουλο Στεφανάδη, ο οποίος μιλώντας στο ethnos.gr, επιβεβαίωσε τη σημερινή επίσκεψη του πρωθυπουργού στο σπίτι του και την αυθεντικότητα της φωτογραφίας, τονίζοντας ωστόσο πως «είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα. Στο ένα τραπέζι κάθισαν 7 άτομα και στο άλλο 4», και συμπληρώνοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείπνησε με συνεργάτες και τοπικούς παράγοντες της περιοχής.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: