Ράδιο Αρβύλα: Τα συγκινητικά λόγια του Αντώνη Κανάκη για τα 24 χρόνια χωρίς τον Αντώνη Παραρά

February 6, 2021Οι Ράδιο Αρβύλα τίμησαν, για ακόμη μία φορά, τη μνήμη του Αντώνη Παραρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 4 Φεβρουαρίου του 1997, χτυπημένος από λευχαιμία.Ειδικότερα, στη χθεσινή εκπομπή, ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του πρόβαλαν ένα ιδιαίτερα συγκινητικό βίντεο για τον φίλο και συνεργάτη τους, τον οποίο έχασαν πριν από 24 χρόνια.

Ράδιο Αρβύλα: Το συγκινητικό βίντεο-αφιέρωμα για τον Αντώνη Παραρά

Όπως κάθε χρόνο, λοιπόν, ο Αντώνης Κανάκης έκανε μια αναφορά στον καλό του φίλο και στη συνέχεια προβλήθηκε ένα βίντεο – αφιέρωμα για εκείνον.

“Σήμερα δεν θα κλείσουμε όπως κλείνουμε και θα σας εξηγήσω γιατί. Ήρθε στο μυαλό μου και εκείνο που έλεγα πριν που έκανα την αφιέρωση για τον φίλο μου τον Κώστα. Δεν θα στενοχωριόμαστε γιατί είναι και ήταν ένα πραγματικά λαμπερό άτομο, ένα χαρισματικό παιδί που τόσο θα θέλαμε να είμαστε μαζί όλα αυτά τα χρόνια, να μεγαλώναμε όλοι μαζί, να ωριμάζαμε, να ασπρίζανε τα μαλλιά μας, να τρώγαμε όλοι μαζί, να ήμασταν παρέα. Σαν σήμερα ο Αντώνης μας έφυγε. Κάθε μέρα τον θυμόμαστε αλλά είναι η μέρα που εδώ και πολλά χρόνια παίζουμε αυτό το βίντεο και πάντα θέλω να στέλνω τους χαιρετισμούς μου στην οικογένειά του, στους καταπληκτικούς γονείς τους, τα φιλιά μου και την αγάπη μου”, επεσήμανε ο Αντώνης Κανάκης.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: