Μπογδάνος: «Έχουμε κάνει τον Ερντογάν να χάσει τον ύπνο του, αν πέσει, θα πέσει από τον Μητσοτάκη»

January 22, 2021

Μπογδάνος: «Έχουμε κάνει τον Ερντογάν να χάσει τον ύπνο του, αν πέσει, θα πέσει από τον Μητσοτάκη»


διαφ.
Στο Kontra Channel και την εκπομπή KONTRA24, με την Αναστασία Γιάμαλη, βρέθηκε εχθές ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος κλήθηκε να απαντήσει για την ανα...Στο Kontra Channel και την εκπομπή KONTRA24, με την Αναστασία Γιάμαλη, βρέθηκε εχθές ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος κλήθηκε να απαντήσει για την αναδίπλωση της Νέας Δημοκρατίας για την επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης στα 12 ναυτικά μίλια στο Ιόνιο πέλαγος, που ψηφίστηκε χθες με συντριπτική πλειοψηφία 284 βουλευτών.

Έδειξε μάλιστα υπερβάλλοντα ζήλο ως προς την επιχειρηματολογία του υπέρ της γαλάζιας παράταξης, παρά την αλλαγή «πολιτικής πλεύσης» κορυφαίων στελεχών της ΝΔ, όπως του κ. Κουμουτσάκου, του κ. Γεωργιάδη, της κ. Μπακογιάννη κλπ, ενώ παράλληλα προχώρησε σε κομπασμούς που χωρίς αμφιβολία απέχουν έτη φωτός από την πραγματικότητα.

Κάθε μέρα το ελληνικό FIR βρίθει τουρκικών αεροσκαφών, το Oruc Reis χρειαζόταν λίγο ακόμα για να “φτάσει Σούνιο”, όπως διατείνονται χιουμοριστικά πολλοί χρήστες των social media, οι τουρκικές προκλητικές NAVTEX δίνουν και παίρνουν, ο Ερντογάν και ο Τσαβούσογλου δε μπορούν να ξεκινήσουν τη μέρα τους αν δεν απειλήσουν την Ελλάδα. Και όμως, ο κύριος Μπογδάνος χαρακτηρίζοντας την επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης “ιστορικό βήμα”, υποστήριξε ότι τώρα το πλαίσιο είναι πιο πλήρες και οι συνθήκες διαφορετικές, ενώ τόνισε:


«Έχουμε κάνει τον Ερντογάν να χάσει τον ύπνο του. Αποκρούσαμε εισβολή. Κι αν πέσει ο Ερντογάν αυτά τα χρόνια, από τον Μητσοτάκη θα πέσει».

«Το πιστεύω ακράδαντα», έσπευσε να προσθέσει, τονίζοντας μάλιστα ότι «δεν είμαι ο μόνος που το πιστεύει».


Δείτε εδώ το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: