Καιρός: Ανατροπή και… οριακά η Αττική για χιόνια τη Δευτέρα! Ενημέρωση Αρναούτογλου

January 18, 2021

Καιρός: Ανατροπή και… οριακά η Αττική για χιόνια τη Δευτέρα! Ενημέρωση ΑρναούτογλουΚαιρός: Νέα δεδομένα για το κύμα κακοκαιρίας της Δευτέρας με τον Σάκη Αρναούτογλου να ξεκαθαρίζει πως είναι οριακά να μπει στο παιχνίδι των χιονοπτώσεων η Αττική.Τα δεδομένα του Σαββάτου ήθελαν την κίνηση του βαρομετρικού χαμηλού να είναι τέτοια και να έβαζε την Αττική στο παιχνίδι των χινοπτώσεων, όμως τα πρωινά δεδομένα της Κυριακής καθιστούν εντελώς… οριακή την όποια εξέλιξη, αφού τα πάντα θα κριθούν -τελικά- από τις λεπτομέρειες της τελευταίας στιγμής, αφού μπει το μέτωπο της κακοκαιρίας στη χώρα μας.

Ο Σάκης Αρναούτογλου με νέα ενημέρωσή του τονίζει χαρακτηριστικά:

Οριακά η Αττική…

Φίλες και φίλοι!

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο καιρός τη Δευτέρα για περιοχές της νότιας ηπειρωτικής χώρας και κυρίως στην Πελοπόννησο από πλευράς πρόσκαιρων μεν, αλλά τοπικά ισχυρών χιονοπτώσεων ακόμα και σε πεδινές περιοχές.
Οσον αφορά στην Αττική, τα πρωινά στοιχεία τη θέλουν να βρίσκεται πολύ οριακά στο αν και κατά πόσο θα επηρεαστεί τελικά και είναι αρκετά πιο φειδωλά στην πιθανότητα εκδήλωσης αξιόλογων χιονοπτώσεων συγκριτικά με τα χθεσινοβραδινά στοιχεία, με έμφαση στο “οριακά”!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: