Ματίνα Παγώνη για την σέξι πλευρά της: Πάντα βαφόμουν – Τότε είχα φορέσει και μίνι

January 16, 2021


διαφ.
Ακομπλεξάριστη και χαμογελαστή η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Ματίνα Παγώνη βρέθηκε καλεσμένη στα «Μεσάνυχτα» και την Ελεωνόρα Μελέτη και μίλησε και για ...

Ματίνα Παγώνη για την σέξι πλευρά της: Πάντα βαφόμουν – Τότε είχα φορέσει και μίνι

Ακομπλεξάριστη και χαμογελαστή η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Ματίνα Παγώνη βρέθηκε καλεσμένη στα «Μεσάνυχτα» και την Ελεωνόρα Μελέτη και μίλησε και για άλλα πράγματα εκτός από τον κορονοϊό.

Αναφερόμενο σε όσους τη σχολιάζουν για το βάψιμο και το ντύσιμο της στις τηλεοπτικές της εμφανίσεις σημείωσε ότι πάντα της άρεσε να περιποιείται τον εαυτό της.

«Είναι απλά τα πράγματα… Όταν από 17 χρονών βάφεσαι, κυρία Μελέτη, δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Σε πέντε λεπτά έχεις βαφτεί. Είναι μία μεγάλη εμπειρία αυτό. Πάντα βαφόμουν. Επειδή ήμουν σε μια επαρχία και, όπως καταλαβαίνεται, τα πράγματα εκεί δεν είναι όπως είναι στην Αθήνα, αλλά περιορισμένα. Εγώ βέβαια όλα αυτά τα είχα ξεπεράσει λέγοντας πως ήμουν πολύ καλή μαθήτρια, άριστη άρα μπορώ να κάνω και κάποια πράγματα που μου αρέσουν» είπε.

Και συμπλήρωσε:

«Είχα φορέσει τότε και μίνι φούστα και είχα κυκλοφορήσει! Αυτό μου άρεσε. Η μητέρα μου δεν είχε αντίδραση διότι ήξερε τι κάνω και που βρίσκομαι. Εμένα τα ωραία πράγματα όμως μου άρεσαν. Οι άρρωστοι θέλουν να βλέπουν το γιατρό και τη νοσηλεύτρια να είναι ωραίες, τους φτιάχνει τη διάθεση».

Δείτε το βίντεο:

 

«Γνώρισα τον σύζυγό μου όταν έκαναν αγροτικό στη Λήμνο, έμεινα δύο χρόνια. Ήταν ένα μεγάλο σχολείο, μια μεγάλη εμπειρία» είπε και αναφέρθηκε στο πρώτο περιστατικό που αντιμετώπισε ως γιατρός. «Στο νησί υπήρχε ένα μεγάλο μπουζουξίδικο. Ήρθε η τραγουδίστρια με ένα τραύμα στο πρόσωπο από μπουκάλια. Ήταν μια δύσκολη εμπειρία» είπε.

«Δεν μπορείς να πεις ψέματα σε έναν ασθενή. Προσπαθεί να του πεις ότι θα τον βοηθήσεις για να γίνει καλά, θα του αναλύσεις τον τρόπο, τότε σε εμπιστεύεται» ανέφερε η κ. Παγώνη.

Για την απόφασή της να μην κάνει παιδιά είπε: «Ήταν συνειδητή μου απόφαση να μην κάνω παιδιά. Μου αρέσουν να παίζω, αλλά μέχρι εκεί. Είχα συνειδητοποιήσει ότι όταν κάνεις ένα παιδί θα πρέπει να αφοσιωθείς, να είσαι πάντα δίπλα του. Ότι δεν είναι τόσο εύκολο να δουλεύεις. Το να μεγαλώσουν τα παιδιά οι γιαγιάδες και οι παππούδες είναι για μένα προσωπικά ό,τι χειρότερο».

Πηγή : newsbeast.gr

Διαβάστε επίσης: