Αγρίνιο: Ιερέας κοινωνεί από την ίδια λαβίδα με ασθενείς κορωνοϊού

January 15, 2021Αγρίνιο: Ιερέας κοινωνεί από την ίδια λαβίδα με ασθενείς κορωνοϊού

Ο ιερέας στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αγρινίου ήθελε να “αποδείξει” ότι ο κορονοϊός δεν “κολλάει” με τη Θεία Κοινωνία και κατέλυσε από την ίδια λαβίδα με την οποία είχε κοινωνήσει πρώτα ασθενείς του κορονοϊού.

Την ώρα που οι επιστήμονες προειδοποιούν για τρίτο κύμα της πανδημίας του κορονοϊού, ιερέας στο Αγρινίο δυναμιτίζει με ένα κήρυγμα, στο οποίο έκανε λόγο για «περιφρόνηση της θείας κοινωνίας» και αποκάλυψε ένα επικίνδυνο πείραμα που έκανε για να “αποδείξει” ότι η νόσος COVID-19 δεν μετατίδεται από τη Θεία Κοινωνία…

Ειδικότερα, o εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, ιερέας Κωνσταντίνος Καντάνης, στο κήρυγμά του κατά τη Θεία Λειτουργία των Φώτων- που σύμφωνα με το agrinionews τελέστηκε με περιορισμένο αριθμό εντός του Ναού και πολλούς πιστούς εξωτερικά, αλλά μεταδόθηκε ζωντανά και έχει αναρτηθεί στο Youtube – ανέφερε  ότι το περασμένο διάστημα κοινώνησε ασθενείς με κορoνοϊό, με όλες τις περαιτέρω προφυλάξεις, και εν συνεχεία κατέλυσε ο ίδιος από την ίδια λαβίδα.

Όπως είπε, «πλησιάζοντας τα Χριστούγεννα του ζήτησε μια οικογένεια που είχε νοσήσει (πυρετό ) να κοινωνήσει». Μη μπορώντας να αρνηθεί τους ζήτησε να έρθουν πολύ μετά τη Θεία Λειτουργία, τους κοινώνησε και κοινώνησε αμέσως μετά και ο ίδιος. Το ίδιο συνέβη και τις επόμενες μέρες όπως λέει ο ίδιος «ήρθε και άλλος και την Κυριακή ήρθε και άλλος. Δεν είχα σύμπτωμα αλλά έπρεπε να το διαφυλάξω και χαίρομαι γιατί την Κυριακή μου έκανε ο γιατρός το τεστ και είναι όλα καθαρά. Είναι μια απόδειξη ότι η Θεία Κοινωνία δεν μεταβιβάζεται γιατί είναι Χριστός. Κρατηθείτε πίσω από αυτή την ευλογία του Θεού».

«Αν κολλούσαν τα 700 άτομα που κοινώνησαν εδώ από τα Χριστούγεννα, θα έπρεπε το Αγρίνιο να καταποντιστεί στην ασθένεια» είπε και στο τέλος κατέληξε ότι «πρέπει να τηρούμε όσα λένε οι επιστήμονες που τους σεβόμαστε και τους αγαπάμε και πάνω από όλα να έχουμε το Χριστό»…

Πηγή : news247.gr

Διαβάστε επίσης: