Εξαφάνιση 17χρονης στο Ηράκλειο – Τι δείχνει το στίγμα του κινητού της

January 14, 2021

Εξαφάνιση 17χρονης στο Ηράκλειο – Τι δείχνει το στίγμα του κινητού τηςΕξακολουθεί να αγνοείται η 17χρονη Μάγια Παπαδοπούλου που εξαφανίστηκε από το κέντρο του Ηρακλείου στις 7 Ιανουαρίου. Οι έρευνες τις αστυνομίας συνεχίζονται εντός Κρήτης, αφού θεωρείται βέβαιο ότι η 17χρονη δεν έχει ταξιδέψει εκτός νησιού ούτε με πλοίο ούτε με αεροπλάνο.Το ίδιο συμπέρασμα βγαίνει και από τον εντοπισμό του στίγματος από το κινητό της τηλέφωνο.

Η αστυνομία δέχεται συχνές τηλεφωνικές κλήσεις από πολίτες που δηλώνουν ότι έχουν δει τη 17χρονη, ωστόσο ακόμα δεν έχει εντοπιστεί.

Η εξαφάνισή της σχετίζεται με την εξαφάνιση κατά το ίδιο χρονικό διάστημα και του 39χρονου φίλου της, ενός άντρα από τη Σλοβακία που ζει εδώ και πολύ καιρό στο Ηράκλειο ως άστεγος.

Πρόκειται για έναν ιδιόρρυθμο στην εμφάνιση άντρα που σύχναζε στο κέντρο της πόλης και μοίραζε «free hugs», όπως λέγεται το παγκόσμιο κίνημα ελεύθερων αγκαλιών.

Οι γονείς της 17χρονης έχουν αναρτήσει αφίσες με τη φωτογραφία της σε όλο το Ηράκλειο και παρακαλούν όποιον τη δει να επικοινωνήσει είτε με την αστυνομία είτε μαζί τους στο τηλέφωνο 6940990404.

Ο πατέρας της Μάγιας έχει ανοίξει λογαριασμό στο Twitter ως με όνομα maya’s father και απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε για την κόρη του να βοηθήσει στον εντοπισμό της.

Πηγή:ΕΡΤ/Ρεπορτάζ: Φανή Καλαθάκη

Διαβάστε επίσης: