The Bachelor: Έγκυος πρώην παίκτρια; – Τι συμβαίνει;

January 12, 2021

The Bachelor: Έγκυος πρώην παίκτρια; – Τι συμβαίνει;



Η Βίβιαν Παναγιωτοπούλου μπορεί να έφτασε στον τελικό του «The Bachelor», ωστόσο δεν τα κατάφερε, αφού η Νικόλ Τσομπανίδου ήταν η εκλεκτή της καρδιάς του Παναγιώτη Βασιλάκου.



Η Βίβιαν μετά την έξοδό της από τη βίλα του διαγωνισμού, αναρτά τακτικά στιγμές από την προσωπική της ζωή και γενικότερα είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media.

Σε ένα Q&A που πραγματοποίησε στο προφίλ της στο instagram, απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις που της έκαναν οι διαδικτυακοί της φίλοι.

Μάλιστα δεν ήταν λίγοι αυτοί που τη ρώτησαν, αν περιμένει παιδί με την ίδια να απαντά σε όλες τις περιπτώσεις με αφοπλιστικό τρόπο.

Συγκεκριμένα ένας follower της, της έστειλε το παρακάτω μήνυμα: «Καλησπέρα σας. Ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση είστε έγκυος;» κι εκείνη απάντηση με δόση χιούμορ «Σε άλλα νέα. Έφαγα ρε παιδιά στις γιορτές αλλά όχι κι έτσι».

Ενώ ένας δεύτερος αναρωτήθηκε «Γιατί κοιμάσαι τόσο πολύ; Μήπως είσαι έγκυος; Ή μήπως είσαι έγκυος σε δίδυμα;» με τη φιναλίστ του Bachelor να δίνει μία εξίσου καυστική απάντηση «Τσακάλια μου εσείς. Vol 483849339».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: