Σοφία Καρβέλα : Μοιράζεται μαζί μας μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία με τους γιους της

January 10, 2021

Σοφία Καρβέλα : Μοιράζεται μαζί μας μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία με τους γιους της





Έχουμε δει πολλές αυτό το διάστημα, αλλά η συγκεκριμένη σού δημιουργεί κατευθείαν ένα χαμόγελο.

Η εορταστική περίοδος έχει κι επίσημα τελειώσει. Γιορτάσαμε με τους δικούς μας σε κλειστό κύκλο και προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το κλίμα όσο πιο οικογενειακό γινόταν -Το κατά δύναμιν, φυσικά, αφού πολλά δικά μας άτομα δεν μπόρεσαν να είναι στο τραπέζι-. Όπως και να ‘χει, λοιπόν, η οικογένεια βρέθηκε σε πρώτο πλάνο είτε μέσα στο σπίτι είτε στις σύντομες μετακινήσεις που κάναμε για μία βόλτα.
Η Σοφία Καρβέλα βρέθηκε σε μία ανάλογη κατάσταση. Μέσω του λογαριασμού της στο Instagram μοιράστηκε με τους followers της όλα όσα έκανε μέσα στις γιορτές και φάνηκε ότι απόλαυσε τις στιγμές που πέρασε με την οικογένειά της και ιδιαίτερα με τους γιους της.

Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα δημοσιεύει τέτοιο υλικό. Το προφίλ της είναι γεμάτο από φωτογραφίες με τους αγαπημένους της γιους και μία προς μία είναι απλά αξιολάτρευτες.


Πριν από λίγες ώρες, έγινε άλλη μία ανάρτηση στο Instagram της. Σε αυτήν, είδαμε τα γλυκύτατα παιδιά της μαζί με δύο φίλους τους να βρίσκονται σε κάποιον εξωτερικό χώρο και να ποζάρουν ενθουσιασμένα στον φωτογραφικό φακό.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τη νέα τους φωτογραφία που έδωσε χαμόγελο όχι μόνο στη μαμά τους αλλά και στο Instagram.





Πηγή

Διαβάστε επίσης: