Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Η απάντηση στην Ελένη Γερασιμίδου: «Βαριά λέξη η παρακμή»

January 6, 2021Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μ’ ένα story της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, έδωσε απάντηση στην Ελένη Γερασιμίδου, η οποία αναφερόμενη στη νικήτρια του Big Brother είπε: «Έβριζε, έδερνε και της έδωσαν 100 χιλιάρικα;».Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Βαρύ το χρέος μου να δικαιολογώ άνθρωπο των τεχνών

«Βαριά η λέξη «παρακμή». Βαρύ το χρέος μου να δικαιολογώ άνθρωπο των τεχνών, μια ηθοποιό που τόσο πολύ εκτιμώ το έως τώρα αξιόλογο έργο της. Τα λόγια της ξεχείλισαν από δήθεν συμπόνια τόσο προς το πρόσωπό μου όσο και ως προς τον κόσμε μου πρόσωπό σου. Όπως η ίδια διατύπωσε: «Καημένο το κορίτσι… Καημένος κι ο κόσμος». Η αξία της ανθρωπιάς μου σε συνδυασμό με τις αρχές μου, με την παλικαρίσια καρδιά κι υπερηφάνεια μου, με κατευθύνουν ώστε να προχωρήσω δίχως να σκύψω το κεφάλι μου, δίχως να γυρίζω πίσω στο άκουσμα των «αδύναμων» που καυχιούνται έχοντας απόψεις που δεν βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα αλλά σε τύπου μυθοπλασίες, διότι απλούστατα δεν θέλω να τους συμπονέσω. Είναι λυπηρό ένας άνθρωπος να πολεμά το σωστό εφόσον του είναι άγνωστο. Είναι ξεκάθαρο πως ποτέ δεν είχε παρακολουθήσει την πορεία μου στο Big Brother. Επιπλέον δεν είναι αξιοπρεπές κι ηθικό να προσβάλει τους τόσους χιλιάδες ανθρώπους που με στήριξαν. Η καρδιά μου όσο και να την αδικούν δεν καταδέχεται… να σταματήσει να χτυπά.

Άννα Μαρία Ψυχαράκη»

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: H δήλωση της Ελένης Γερασιμίδου που άναψε φωτιές

«Είδα τη νικήτρια του Big Brother και λέω σε τόση παρακμή βρισκόμαστε; Δεν το λέω για το καημένο το κορίτσι, αλλά για τον καημένο τον κόσμο. Αυτό θέλουνε από τους ανθρώπους; Βλέπω μία να βρίζει, να κοπανάει τις πόρτες, να δέρνει τις άλλες και της έδωσε ο κόσμος 100 χιλιάρικα; Το GNTM δεν το έχω παρακολουθήσει, αλλά ίσως είναι το πιο ακίνδυνο», υπογράμμισε η αγαπημένη ηθοποιός.

Όσο για συναδέλφους της που συμμετέχουν στο Survivor, η Ελένη Γερασιμίδου κατέληξε: «Όση ανάγκη και να έχεις γιατί να εξυπηρετείς το Survivor; Πολύ σαχλαμάρα έχει πέσει».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: