Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Τα παιδιά δεν είναι κτήμα κανενός» – Οι αναρτήσεις με φόντο τον Πάρη

Ο μικρός Πάρης βρέθηκε για ακόμη μία φορά ...

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Τα παιδιά δεν είναι κτήμα κανενός» – Οι αναρτήσεις με φόντο τον Πάρη

Ο μικρός Πάρης βρέθηκε για ακόμη μία φορά στο επίκεντρο των αναρτήσεων της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου, καθώς ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για να περάσει χρόνο με τον πατέρα του. Παρότι οι δύο γονείς έχουν ακολουθήσει πλέον ξεχωριστούς δρόμους, ο γιος τους εξακολουθεί να αποτελεί τον βασικό συνδετικό κρίκο ανάμεσά τους. Η καθημερινότητά τους περιλαμβάνει συχνές μετακινήσεις του παιδιού, καθώς ο Πάρης περνά περίπου δέκα ημέρες κάθε μήνα στην Αθήνα με τον πατέρα του, ενώ τον υπόλοιπο χρόνο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη μαζί με τη μητέρα του.

Στο επίκεντρο ο Πάρης: Τα μηνύματα των δύο γονιών

Με αφορμή τη νέα αναχώρηση του γιου της, η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε στα social media ένα στιγμιότυπο με τον Πάρη λίγο πριν φύγει. Η ίδια δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, περιγράφοντας τον αποχωρισμό ως μία από τις πιο δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζει κάθε μήνα. «Σήμερα το μωράκι μου φεύγει Αθήνα για 10 μέρες… και νιώθω ήδη τόσο κενή», έγραψε χαρακτηριστικά, εκφράζοντας το πόσο δύσκολο είναι για εκείνη να αποχωρίζεται το παιδί της.

Λίγο αργότερα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δημοσίευσε ένα δικό του βίντεο από το αεροδρόμιο, όπου βρέθηκε για να παραλάβει τον γιο του. Μιλώντας για τη συγκεκριμένη διαδικασία, αναφέρθηκε όχι μόνο στον αποχωρισμό, αλλά και στις ημέρες που ένας γονιός στερείται από την καθημερινότητα του παιδιού του. Ο ίδιος τόνισε πως τα παιδιά αποτελούν το σημαντικότερο κομμάτι της ζωής των γονιών τους, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη να έχουν παρουσία και από τις δύο πλευρές.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του ότι ένα παιδί χρειάζεται εξίσου τη μητέρα και τον πατέρα του. «Τα παιδιά δεν είναι κτήμα κανενός», σημείωσε, υπογραμμίζοντας πως αποτελούν τη ζωή και των δύο γονιών. Οι αναρτήσεις των δύο έγιναν με μικρή χρονική απόσταση μεταξύ τους και, παρότι κανείς δεν αναφέρθηκε άμεσα στον άλλον, οι συγκεκριμένες τοποθετήσεις σχολιάστηκαν έντονα, κυρίως λόγω του μηνύματος που αφορούσε τον ρόλο και την παρουσία και των δύο γονέων στη ζωή του Πάρη. Σε κάθε περίπτωση, κοινό σημείο στις δύο αναρτήσεις ήταν η έντονη συναισθηματική φόρτιση που συνοδεύει κάθε αποχωρισμό από τον μικρό, αλλά και η αγάπη που και οι δύο εκφράζουν δημόσια για το παιδί τους.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου υπήρξαν για αρκετό διάστημα ζευγάρι, με τη σχέση τους να απασχολεί έντονα τα φώτα της δημοσιότητας. Κατά τη διάρκεια της κοινής τους πορείας ήρθε στη ζωή τους ο γιος τους, Πάρης, ο οποίος αποτελεί μέχρι σήμερα το σημαντικότερο κοινό τους σημείο. Μετά τον χωρισμό τους, οι δύο πλευρές επέλεξαν να συνεχίσουν τη ζωή τους ξεχωριστά, έχοντας παράλληλα να διαχειριστούν από κοινού τις ανάγκες και την καθημερινότητα του παιδιού τους. Η απόσταση Θεσσαλονίκης-Αθήνας κάνει την κατάσταση ακόμη πιο απαιτητική, καθώς ο Πάρης μετακινείται μεταξύ των δύο πόλεων, ώστε να περνά χρόνο και με τους δύο γονείς του. Παρά τις όποιες δυσκολίες έχουν υπάρξει μεταξύ τους, ο ρόλος τους ως γονείς παραμένει κοινός και βρίσκεται διαρκώς στο επίκεντρο.