Από τις Κυκλάδες στις Σεϋχέλλες και από το ένα σκάφος στο άλλο… ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως έχει αποφασίσει φέτος να μην αφήσει ούτε μία ημέρα του καλοκαιριού να πάει χαμένη! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες και το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Τζώρτζιας Συρίχα για το Youweekly.gr, ο γνωστός παρουσιαστής βιώνει το πιο χλιδάτο, ανατρεπτικό και γεμάτο εικόνες καλοκαίρι της ζωής του, αφήνοντας πίσω του οριστικά την ένταση, τα άγχη και τα τηλεοπτικά «θρίλερ» του χειμώνα.
Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 απολαμβάνει αυτές τις ημέρες εξωτικές διακοπές στις Σεϋχέλλες μαζί με τη Μαρία Αντωνά, σε ένα ταξίδι που έχει όλα όσα θα περίμενε κανείς από ένα καλοκαίρι… χωρίς εκπομπές, χωρίς τηλεοπτικές σκοτούρες και, κυρίως, χωρίς ξυπνητήρι. Οι δυο τους παραμένουν εκεί για περίπου δέκα ημέρες, πριν επιστρέψουν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Τήνο, όπου ο Γιώργος Λιάγκας αναμένεται να περάσει χρόνο με τα παιδιά του και φυσικά με την Μαρία Αντωνά στο πλευρό του. Και εδώ που τα λέμε, ο Λιάγκας φέτος έχει κάνει τις διακοπές… επιστήμη!
Ποια Τούνη; Εδώ έχουμε Λιάγκα και «dolce vita» στις θάλασσες!
Τόσα χρόνια, όπως επισημαίνει στο ρεπορτάζ της για το Youweekly.gr η Τζώρτζια Συρίχα, έχουμε ακούσει τον Γιώργο Λιάγκα να σχολιάζει —και ουκ ολίγες φορές να κατακεραυνώνει— την υπερβολική χλιδή, τα ακριβά ταξίδια και τις επιδεικτικές αναρτήσεις που προβάλλουν διάφοροι influencers στα social media. Να που φέτος όμως, ήρθε η ώρα να δούμε και τη δική του εκδοχή του απόλυτου «dolce vita». Γιατί μπορεί να μην ποζάρει απαραίτητα με τον ίδιο τρόπο και συχνότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όμως από σκάφη και βόλτες στις Κυκλάδες —που τις είδαμε σε υπερβολικό βαθμό φέτος— μέχρι τις εξωτικές Σεϋχέλλες, το καλοκαίρι του μόνο λιτό δεν το λες!
Ο παρουσιαστής γύρισε τις Κυκλάδες με σκάφος, απόλαυσε την Τήνο, τη Μύκονο, την Κύθνο —και δεν ξέρουμε πόσα ακόμα νησιά—, το προσωπικό του καταφύγιο όπου έχει δημιουργήσει τον δικό του επίγειο παράδεισο, και τώρα άλλαξε ήπειρο και σκηνικό, ενώ ενδέχεται για το κλείσιμο των διακοπών του να κάνει και μια βόλτα από το Ιόνιο, όπως συνηθίζει να κάνει κάθε χρόνο. Και κάπως έτσι, ενώ άλλοι μετρούν τις ημέρες μέχρι να επιστρέψουν στη δουλειά και τα γραφεία, ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως μετρά… αποκλειστικούς προορισμούς.
Ο μήνας έχει… εννιά και τα τηλεοπτικά παρασκήνια στο πίσω μέρος του μυαλού
Μετά από έναν ολόκληρο χειμώνα γεμάτο τηλεοπτική γκρίνια, συζητήσεις επί συζητήσεων, ανανεώσεις συμβολαίων και την απόλυτη αβεβαιότητα για το αν θα επιστρέψει τελικά στον ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως έχει αφήσει όλα αυτά πίσω του, επιλέγοντας την ψυχική του ηρεμία. Όπως χαρακτηριστικά καταγράφει η Τζώρτζια Συρίχα στο Youweekly.gr, μας είπε για ψαρέματα, για καλάμια, για το ενδεχόμενο να μην επιστρέψει ποτέ ξανά στην εκπομπή, μας κράτησε για μήνες σε αγωνία μέχρι να κλείσει τελικά το νέο του συμβόλαιο και να δώσει τα χέρια με τη διοίκηση του καναλιού του Αμαρουσίου.
Και μόλις έκλεισε η τηλεοπτική σεζόν, ζήτω οι διακοπές! Δεν πάνε να αποχωρούν συνεργάτες, δεν πάνε να αλλάζουν τα δεδομένα στην εκπομπή, δεν πάει να καίγεται το σύμπαν της ελληνικής τηλεόρασης… ο Γιώργος δεν χαλάει με τίποτα τις ημέρες χαλάρωσής του. Και ίσως τελικά καλά κάνει. Άλλως, αφού φάγαμε όλη τη χειμωνιάτικη γκρίνια και τις απαιτητικές εκπομπές, τώρα δικαιούται κι εκείνος να απολαύσει το καλοκαίρι του. Μόνο που, όταν έχει περάσει έναν ολόκληρο χρόνο σχολιάζοντας τις ζωές και τις αναρτήσεις των άλλων, κάποια στιγμή έρχεται η ώρα να σχολιαστεί και η δική του… χλιδή!
Το πολυτελές δώρο της Αντωνά και η επιστροφή στα πάτρια εδάφη
Σύμφωνα πάντα με αποκλειστικές πληροφορίες, η Μαρία Αντωνά είναι πάντα δίπλα του, μιας και όπως μάθαμε, οι εξωτικές Σεϋχέλλες ήταν το προσωπικό της δώρο στον αγαπημένο της για το φετινό καλοκαίρι. Το ζευγάρι, μακριά από την Αθήνα, τα φώτα της δημοσιότητας και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, απολαμβάνει στιγμές απόλυτης χαλάρωσης σε έναν από τους πιο πολυτελείς και εξωτικούς προορισμούς του πλανήτη.
Και μετά τις Σεϋχέλλες, έπεται η μεγάλη επιστροφή στην αγαπημένη τους Τήνο. Εκεί θα περιμένουν τον παρουσιαστή τα παιδιά του, ο Γιάννης και ο Δημήτρης, με τον ίδιο να θέλει να περάσουν όλοι μαζί, οικογενειακώς, μερικές ακόμη ημέρες ηρεμίας πριν αρχίσει και πάλι η αντίστροφη μέτρηση για την πολυαναμενόμενη επιστροφή στα τηλεοπτικά πλατό. Μέχρι τότε, όμως, ο Γιώργος Λιάγκας έχει κάθε δικαίωμα να… χαθεί στον επίγειο παράδεισό του. Μόνο που, με τόσες διακοπές, πολυτελή σκάφη και εξωτικούς προορισμούς, την επόμενη φορά που θα μας μιλήσει από τη συχνότητα της εκπομπής του για influencers και χλιδάτες αναρτήσεις, ίσως να πρέπει να κοιταχτεί πρώτα λίγο στον καθρέφτη! Γιατί φέτος, τουλάχιστον, ο Λιάγκας αποδεικνύει πως ξέρει πολύ καλά να ζει και εκείνος το πιο χλιδάτο καλοκαίρι του. Και μάλιστα… με το παραπάνω!