
Γιώργος Παράσχος: Συγκινεί για τη Μάχη με τον Καρκίνο & τη Μητέρα του
0
Συγκίνησε ο Γιώργος Παράσχος: «Να πάω να δω και τη μανούλα μου περνάει και εκείνη καρκίνο»
Μια εξομολόγηση καρδιάς και αισιοδοξίας
Για τις εξελίξεις στην κατάσταση της υγείας του, μετά τη διάγνωσή του με καρκίνο, μίλησε ο Γιώργος Παράσχος, αποκαλύπτοντας πως ακολουθεί μια νέα θεραπευτική προσέγγιση, από την οποία διαπιστώνει ιδιαίτερα ενθαρρυντικά αποτελέσματα.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεοπτική εκπομπή «Super Κατερίνα», ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στη δική του προσωπική διαδρομή όσο και στη διπλή δοκιμασία της οικογένειάς του, καθώς και η μητέρα του δίνει τη δική της μάχη με την ασθένεια.
Η νέα θεραπεία και η ψυχολογική διαχείριση
Ο Γιώργος Παράσχος εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για την πορεία της υγείας του, σημειώνοντας πως τους τελευταίους μήνες βλέπει ουσιαστική βελτίωση.
Η διαδικασία: Αναφέρθηκε σε μια εξειδικευμένη θεραπεία καθαρισμού του αίματος, διάρκειας οκτώ ωρών, με τη συμμετοχή εξειδικευμένου νοσηλευτικού προσωπικού, έπειτα από καθοδήγηση του γιατρού του.
Η αποδοχή της ασθένειας: Ο ηθοποιός στάθηκε στη συναισθηματική πρόκληση που βίωσε, τονίζοντας πως το δυσκολότερο βήμα ήταν να αποδεχτεί τη διάγνωση και στη συνέχεια να την αντιμετωπίσει ακόμα και με χιούμορ, προκειμένου να προχωρήσει μπροστά.
«Είμαι στα καλύτερά μου. Περάσαμε σε μια νέα θεραπεία τώρα και έχει φέρει πάρα πολύ καλά αποτελέσματα. Το πιο δύσκολο ήταν να μπορέσω να το αποδεχτώ και να πάω στο επόμενο βήμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η στήριξη στη σύντροφό του και η αγωνία για τη μητέρα του
Στη διάρκεια της τοποθέτησής του, ο Γιώργος Παράσχος αναφέρθηκε και στη στήριξη που παρείχε στη σύντροφό του, η οποία αντιμετώπισε πρόσφατα ένα πρόβλημα υγείας το οποίο ξεπέρασε πλήρως.
| Οι Σταθμοί της Δοκιμασίας | Η Εξέλιξη |
| Προσωπική Μάχη | Θετικά αποτελέσματα από τη νέα θεραπευτική αγωγή. |
| Σύντροφος | Πλήρης αποκατάσταση του προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε. |
| Μητέρα | Ολοκλήρωση χημειοθεραπειών και αναμονή των αποτελεσμάτων στην Καβάλα. |
Ιδιαίτερα φορτισμένη ήταν η αναφορά του στη μητέρα του, η οποία επίσης διαγνώστηκε με καρκίνο. Όπως αποκάλυψε, η μητέρα του ολοκλήρωσε τις χημειοθεραπείες της και ο ίδιος προγραμματίζει ταξίδι στην Καβάλα προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό της και να ενημερωθούν μαζί από τους θεράποντες ιατρούς για την πορεία της υγείας της.
Πηγή