Πιο υπέροχη από ποτέ – Η Νατάσα Παζαΐτη μας εύχεται Χρόνια Πολλά από τη γη των προγόνων της

”Χρόνια πολλά από την γη των προγόνων μου, την αγαπημένη Σαμαρίνα!”, σημειώνει στην ανάρτησ...

Πιο υπέροχη από ποτέ – Η Νατάσα Παζαΐτη μας εύχεται Χρόνια Πολλά από τη γη των προγόνων της
Η Νατάσα Παζαΐτη μας εύχεται Ευτυχισμένα Χριστούγεννα από τον τόπο καταγωγής της, πιο λαμπερή από ποτέ

”Χρόνια πολλά από την γη των προγόνων μου, την αγαπημένη Σαμαρίνα!”, σημειώνει στην ανάρτησή της η Νατάσα Παζαΐτη
Στη Σαμαρίνα Γρεβενών βρέθηκε για τα Χριστούγεννα η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, Νατάσα Παζαΐτη, συνοδευόμενη από την οικογένειά της.

Δείτε την φωτογραφία:
Πιο

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο e-ptolemeos.gr, πρόκειται για μια ιδιωτικού χαρακτήρα επίσκεψη.

Μάλιστα, η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το παραδοσιακό χωρίο των Γρεβενών. Χρόνια πολλά από την γη των προγόνων μου, την αγαπημένη Σαμαρίνα!, σημειώνει στην ανάρτησή της η Νατάσα Παζαΐτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η κα Παζαΐτη με την οικογένειά της προτιμούν συχνά αυτό το ιδιαίτερο, παραδοσιακό χωριό των Γρεβενών για να ξεκουραστούν την περίοδο των γιορτών, καθώς, όπως έχει αναφέρει η ίδια στο παρελθόν και σε άλλες αντίστοιχες αναρτήσεις της, πρόκειται για την προγονική της πατρίδα.