ΕΚΤΑΚΤΟ: Νεκρός γνωστός Έλληνας δικηγόρος

Νεκρός βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (7/9) ο 63χρονος συνταξιούχος δικηγόρος Δημήτρης Δι...

ΕΚΤΑΚΤΟ: Νεκρός γνωστός Έλληνας δικηγόρος

Νεκρός βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (7/9) ο 63χρονος συνταξιούχος δικηγόρος Δημήτρης Διαμαντής μέσα στο σπίτι του σε κεντρικό δρόμο της πόλης της Λαμίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ilamia.gr, o 63χρονος που έμεινε μόνος του , είχε μέρες να δώσει σημεία ζωής και συνάδελφος του ανησύχησε και τον αναζήτησε. Καθώς ο 63χρονος δεν απαντούσε στην τηλεφωνική επικοινωνία, το απόγευμα της Δευτέρας (7/9) λίγο πριν τις 8:00, ο συνάδελφος πήγε στο σπίτι του. Η έντονη δυσοσμία που έβγαινε από το διαμέρισμα τον ανησύχησε και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και ανοίγοντας την πόρτα με την συνδρομή κλειδαρά βρήκαν τον 63χρονο νεκρό με το θάνατο να έχει επέλθει πριν από αρκετές ημέρες.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις του ο θάνατος του προήλθε από παθολογικά αίτια ενώ φως στην αιτία θανάτου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία- νεκροτομή που έχει παραγγελθεί.

Πρόκειται για ενα εξαιρετικό άνθρωπο , αγαπητό στην κοινωνία της πόλης που εκτός από την νομική είχε μεγάλη αγάπη για τον χωρο του αυτοκινήτου και του μηχανοκίνητου αθλητισμού .