Μαίνεται η κόντρα του Mente Fuerte με την Δανάη Μπάρκα – Η ανάρτηση όλο νόημα του τραγουδιστή

September 27, 2023

Μαίνεται η κόντρα του Mente Fuerte με την Δανάη Μπάρκα – Η ανάρτηση όλο νόημα του τραγουδιστήΝέα κόντρα έχει ξεσπάσει στη showbiz και αυτήν την φορά πρωταγωνιστές είναι η Δανάη Μπάρκα με τον Mente Fuerte.

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού περί πλαστικών επεμβάσεων με την παρουσιάστρια να διαφωνεί. Ο τραγουδιστής όμως δεν το άφησε να περάσει έτσι και εξαπέλυσε επίθεση προς την παρουσιάστρια καθώς θεώρησε πως έκανε bullying στην αγαπημένη του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» θέλοντας να ξεκαθαρίσει την θέση της τόνισε πως: «Ε βέβαια. Καλά τώρα και εσύ, μη μου ξίνεις πληγές. Μην αρχίσουμε τώρα τα ερώτηση- απάντηση. Εκτός του ότι ποτέ δεν έχουμε πει κάτι κακό για τη Μαρία. Δηλαδή 15 φορές έχουμε παίξει τη Μαρία Σολωμού, συνεντεύξεις, αποσπάσματα από τα podcast, την έχομε εκθειάσει. Και μία φορά που διαφωνήσαμε στον τρόπο που είπε κάτι, ή στο ότι μας έκανε εντύπωση, ότι ένας πολύ ανοιχτόμυαλος άνθρωπος σχολίασε κάτι. Στη μία φορά που διαφωνήσαμε με έναν άνθρωπο πέσανε να μας φάνε. Και δεν πέσανε όλοι, ένας άνθρωπος έπεσε», είπε αρχικά υπονοώντας το σύντροφο της ηθοποιού Mente Fuerte.

«Μα ρε παιδί μου, τις άλλες δέκα φορές που εκθειάζουμε έναν άνθρωπο και λέμε πόσο θαυμάζουμε το μυαλό της, πως όταν παίζουμε συνεντεύξεις, μας αρέσουν οι συνεντεύξεις της. Δέκα φορές την έχουμε εκθειάσει τη γυναίκα, μία φορά που κάπου διαφωνήσαμε, ξαφνικά έγινε ντόρος. Και ξαφνικά έγινε ένας ντόρος για bullying. Ποιό bullying; Bullying είναι να διαφωνείς με μία τοποθέτηση, ή με τον τρόπο μίας τοποθέτησης; Τη Μαρία όχι μόνο την αγαπάμε και την έχουμε εκθειάσει πάρα πολλές φορές», υπογράμμισε, αλλά και πως «Ο καθένας είναι ωραίο να έχει τη γνώμη του, οποιοσδήποτε άνθρωπος».

Λίγο αργότερα ο Mente Fuerte μέσω ενός story στο instagram account έκανε ένα σχόλιο όλο νόημα.

«Η σιωπή είναι η καλύτερη απάντηση σε έναν ηλίθιο», έγραψε ο Mente Fuerte.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: