
Μάρια Ιωαννίδου: «Είμαι τεκνατζού! Όταν δω τον Κωνσταντίνο Βασάλο θα του την πέσω! Πάω και φυλακή για εκείνον»
Συνέντευξη ή θα μπορούσαμε να πούμε καλύτερα, ανάκριση έκανε η Φωτεινή Ψυχίδου στην Μαρία Ιωαννίδου και την ρώτησε σχετικά με τις δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς και που έχουν προκαλέσει αίσθηση.
Η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια απάντησε χωρίς φόβο αλλά με πάθος σε όλες τις ερωτήσεις της δημοσιογράφου.
«Δεν θεωρώ ότι καταπιέζω τη Ναταλία Γερμανού. Στη θέση της θα με ξανακαλούσα», ανέφερε μεταξύ άλλων ενώ μεγαλύτερη αίσθηση προκάλεσε η δήλωση της σχετικά με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.
«Είμαι τεκνατζού, τι να κάνουμε; Όταν δω τον Κωνσταντίνο Βασάλο θα του την πέσω και θα του πω «παντρέψου με». Πάω και φυλακή για τον Βασάλο! Τελείωσε!»
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
- Απούλητα SUV σε απίστευτες τιμές!
- Αποκτήστε απούλητα υβριδικά αυτοκίνητα για ένα κλάσμα της αξίας τους!
- Οι απούλητοι καναπέδες διανέμονται σχεδόν δωρεάν (Δείτε τις τιμές)
- Χρειάζεστε νέα ελαστικά; Οι τιμές μπορεί να σας εκπλήξουν!