Κωνσταντίνος Βασάλος: «Πρώτη φορά έκανα σεξ στα 17 μέσα στο σχολείο μου»

September 27, 2023

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Πρώτη φορά έκανα σεξ στα 17 μέσα στο σχολείο μου»Ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή sex podcast στο pod.gr με τη Δάφνη Καραβοκύρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρώτη φορά που έκανε σεξ αλλά και στη σχέση που έκανε όταν ήταν μόλις 19 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

«Μ’ άρεσε μια κοπέλα από την Α’ Γυμνασίου, δεν είχα το θάρρος, και της το είπα όταν τέλειωσα το σχολείο […] Αυτή τα είχε με έναν πιο μεγάλο, έναν φαντάρο. Είχαν κάνει και σεξ. Μου τα έλεγε, εκείνη με έβλεπε φιλικά και εγώ τελείως ρομαντικά. Έμπαινα σε σύγκριση με τον τύπο, ο οποίος οδηγούσε αυτοκίνητο, μηχανάκι, ήταν έτσι πιο αλάνι, εγώ ήμουν σαν παιδάκι, έτσι πιο συνεσταλμένος, δεν είχα το θάρρος να της μιλήσω», είπε.

Και συνέχισε: «Και αυτό έγινε τελικά σχέση, ο παιδικός μου έρωτας στα 19 έγινε σχέση. Της το είπα με τα χίλια ζόρια. Δεν ξέρω πως. Ξαπλώσαμε μαζί στην 5ημερη και δεν κάναμε τίποτα. Στα 19 λοιπόν ήρθε η στιγμή να κάνουμε σχέση με τον παιδικό μου έρωτα, που κράτησε μόνο τρεις μήνες. Γιατί με παράτησε μετά.» 

«Η πρώτη φορά που έκανα σεξ ήταν στην κατάληψη του σχολείο, ήμουν 17-18 χρονών, μεγάλος ήμουν, άργησα να μπω στον στίβο, ήμουν μεγάλος, ήμουν συνεσταλμένος, δεν το είχα καθόλου. Η κοπέλα που το έκανα δεν το ήξερε ότι εγώ ήμουν άπειρος, γιατί κάπως το έσωσα. Της είπα πάμε κάτω στο αμφιθέατρο. Η πρώτη φορά που κάναμε σεξ ήταν φανταστική. Είχε ένα ανάκλιντρο, δεν ξέρω για τι παράσταση ήταν. Η πρώτη φορά που έκανα σεξ ήταν στο αμφιθέατρο του σχολείου, με μια κοπέλα μικρότερη από εμένα. Δεν τελείωσα ποτέ. Για 2 εβδομάδες που έκανα σεξ δεν τελείωνα ποτέ, λέω: “Κάποιο πρόβλημα θα έχω”. Απ’ ότι κατάλαβα η κοπέλα το ευχαριστήθηκε, τώρα δεν ξέρω, δεν τη ρώτησα. Πέρασε ο καιρός, το βρήκα εγώ με τον εαυτό μου και ολοκληρώθηκα εγώ σαν άνδρας», αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: