«Καμπανάκι» και άδειασμα κυβέρνησης σε Θεοχάρη

September 27, 2023

«Καμπανάκι» και άδειασμα κυβέρνησης σε ΘεοχάρηΤα όσα ανέφερε ο Χάρης Θεοχάρης περί αύξησης των φορολογικών συντελεστών δεν ήχησαν καλά στα αυτιά της κυβέρνησης. Ο Παύλος Μαρινάκης διέψευσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα λεγόμενα του υφυπουργού Οικονομικών, δίνοντας την ξεκάθαρα διαφορετική θέση της κυβέρνησης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και Γραμματέας της ΝΔ, δήλωσε: «Στο πλαίσιο μιας συζήτησης ειπώθηκε μία άποψη, η οποία απέχει πλήρως από την οικονομική πολιτική που συνολικά εφαρμόζει η κυβέρνηση. Γίνεται μια εξαιρετική δουλειά. Αδικεί συνολικά και τα αποτελέσματα της πολιτικής μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το μήνυμά του ήταν ένα ξεκάθαρο άδειασμα προς τον υφυπουργό για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα και μάλιστα την στιγμή που τα νοικοκυριά στενάζουν με την ολοένα και αυξανόμενη ακρίβεια.

Και δημιουργείται πλέον το εξής ερώτημα. Μία τέτοια εμφανής διάσταση απόψεων (ο Χάρης Θεοχάρης είπε συν τοις άλλοις ότι «είμαστε διατεθειμένοι να αναλάβουμε το όποιο πολιτικό κόστος») μπορεί… να κρυφτεί κάτω από το χαλάκι, όπως συνέβη και στην περίπτωση Φλωρίδη με το ακαταδίωκτο των τραπεζικών στελεχών, ή θα δούμε τον υφυπουργό εκτός κυβέρνησης;

Ο Χάρης Θεοχάρης είχε δεχθεί ήδη «κίτρινη κάρτα» ατις αρχές του καλοκαιριού, όταν υποστήριξε ότι τον ΦΠΑ στα τρόφιμα τον πληρώνουν οι εύποροι. Η τοποθέτησή του είχε προκαλέσει και τότε αναβρασμό στο Μαξίμου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: