Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε οπαδική επίθεση

September 27, 2023

Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε οπαδική επίθεσηΕξιχνιάστηκε επίθεση με οπαδικό κίνητρο, που χρονολογείτο από τα μέσα Φεβρουαρίου, στην περιοχή της Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης.

Για την υπόθεση, έπειτα από επιστάμενη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρεις ημεδαποί ηλικίας 18, 18 και 16 ετών. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, επικίνδυνη σωματική βλάβη και συνέργεια σε επικίνδυνη σωματική βλάβη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Όπως προέκυψε, οι ανωτέρω προσέγγισαν με οπαδικά κίνητρα δύο (2) ημεδαπούς, ηλικίας 16 και 15 ετών, στην περιοχή της Σταυρούπολης, όπου ένας εξ αυτών (18χρονος), με τη συνδρομή των έτερων δύο, άσκησε σωματική βία σε βάρος του 16χρονου. Ο νεαρός, αφού βγήκε από το νοσοκομείο, υπέβαλε μήνυση και υποστήριξε πως η επίθεση είχε οπαδικά κίνητρα καθώς, όπως είπ είναι γνωστός οπαδός του Άρη. Ο ανήλικος κατήγγειλε πως τα άτομα τον ρώτησαν αν «είσαι εσύ ο Νίκος» και μόλις απάντησε θετικά, τού επιτέθηκαν.Η σχετική δικογραφία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: