Ο Κασσελάκης «εξαφάνισε» τη Δόμνα από τη φωτογραφία -άφησε όμως τη σκιά της- και τώρα λέει ότι ήρθε «απρόσκλητη»!

September 27, 2023

Ο Κασσελάκης «εξαφάνισε» τη Δόμνα από τη φωτογραφία -άφησε όμως τη σκιά της- και τώρα λέει ότι ήρθε «απρόσκλητη»!Σε μία μπερδεμένη ιστορία εξελίσσεται η χθεσινή επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη σε σχολείο ΑμεΑ, καθώς ενώ βγήκαν κοινές φωτογραφίες με την υφυπουργό Παιδείας (κατά κοινή ομολογία δημοσιογράφων, φωτογράφων και τεχνικών), ο νέος «ηγέτης» του ΣΥΡΙΖΑ στις αναρτήσεις του «εξαφάνισε» την Δόμνα Μιχαηλίδουενώ η ίδια δημοσίευσε ωστόσο φωτογραφία μαζί του στον λογαριασμό της! Την ίδια στιγμή, ο Κασσελάκης αλλάζει τα λεγόμενα του και λέει ότι πήγε… απρόσκλητη!

Κατά την πέμπτη του ημέρα στο «τιμόνι» του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κασσελάκης τα «βάζει» με την υφυπουργό Παιδείας, αλλά και με τα ΜΜΕ. Απαντώντας στο γεγονός ότι «εξαφάνισε» από την χθεσινή του επίσκεψη σε κέντρο ΑμεΑ την κ. Μιχαηλίδου και μην λέγοντας κουβέντα για τα «ακροβατικά» που έκανε ενώπιον παιδιών με αναπηρία, ο κ. Κασσελάκης όχι μόνο δεν μετανιώνει αλλά κουνάει και το δάχτυλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

«Λυπάμαι που, την ώρα που υποφέρουν συμπολίτες μας, πρέπει να ασχοληθώ με δευτερεύον ζήτημα, αλλά επιχειρείται πολιτική εκμετάλλευση από ΝΔ-ΜΜΕ. Στη χθεσινή μου επίσκεψη στο ΕΕΕΕΚ, η κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου εμφανίστηκε απρόσκλητη. Επειδή το έχει ξανακάνει στον ΣΥΡΙΖΑ, την παρακαλώ στο μέλλον να είναι πιο προσεκτική. Το πνεύμα αυτών των επισκέψεων είναι η αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί και γνωρίζουν τα προβλήματα, όχι με τον πολιτικό τους προϊστάμενο. Αλλά αφού ήρθε, ελπίζω να είδε τις συνθήκες και να ντράπηκε γι’ αυτές ως πολίτης και ως πολιτικός».

Ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφτηκε την Τρίτη το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας – σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με μαθητές ΑμεΑ. Ωστόσο, στο βίντεο που ανέβασε ο ίδιος στον λογαριασμό του φαίνεται πως επέλεξε να μπει σε μία από τις αίθουσες όχι περπατώντας αλλά μέσα από τα ειδικά κάγκελα που υπάρχουν στο σημείο.

Στην επίσκεψη ήταν παρούσα και υφυπουργός Παιδείας, Δόμνα Μιχαηλίδου, όμως στο βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη η ίδια έχει εξαφανιστεί. Ωστόσο, κατά έναν περίεργο τρόπο η… σκιά της παρέμενε στη φωτογραφία, διότι ξέχασαν να την βγάλουν!

Η Δόμνα Μιχαηλίδου ανέβασε στιγμιότυπα μαζί με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από το σχολείο στα social media.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: