Κερατάς και χρεωμένος αναζητά το δίκιο του!

September 27, 2023

Κερατάς και χρεωμένος αναζητά το δίκιο του!Δεν του έφτανε που έμαθε ότι η γυναίκα του τον απατά, είδε και δεκάδες χιλιάδες ευρώ από τον τραπεζικό λογαριασμό του να κάνουν «φτερά» ένας 58χρονος Λαρισαίος, ο οποίος προσπαθεί να βρει το δίκιο του στα δικαστήρια!

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Λάρισας κάθισαν προχθές η 45χρονη μοιχαλίδα και o 57χρονος εραστής της, οι οποίοι κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της υπεξαίρεσης, της συνέργειας σε υπεξαίρεση και της ηθικής αυτουργίας σε υπεξαίρεση. Σημειώνεται ότι σε πρώτο βαθμό οι δύο κατηγορούμενοι είχαν καταδικαστεί, ερήμην, σε φυλάκιση δύο ετών και πέντε μηνών. Ωστόσο, το πρωτοβάθμιο δικαστήριο είχε δώσει αναστέλλουσα δύναμη στις εφέσεις τους, με συνέπεια να αφεθούν ελεύθεροι ως την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σε κλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης ο προδομένος άνδρας εξήγησε ότι με την πρώην σύζυγό του άνοιξαν κτηνοτροφική μονάδα στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας. Καθώς, μάλιστα, είχε τυφλή εμπιστοσύνη στη 45χρονη, της έγραψε ένα πληρεξούσιο για να πληρώνει τις οικονομικές υποχρεώσεις τους, κάτι που τελικά αποδείχθηκε μεγάλο λάθος, καθώς η κατηγορούμενη τον άφησε στα «κρύα του λουτρού» μια μέρα του Ιουνίου του 2019, γράφοντάς του μονάχα ένα σημείωμα στο οποίο εξηγούσε ότι τον εγκαταλείπει!Σαν να μην έφταναν στον 58χρονο η απογοήτευση και η στενοχώρια που ένιωσε για τη φυγή της αρκετά νεότερης συζύγου του, τους επόμενους μήνες διαπίστωσε με έκπληξη ότι η 45χρονη μετέφερε από το 2016 έως το 2019 δεκάδες χιλιάδες ευρώ από τον λογαριασμό του σε εκείνον του εραστή της, καθώς και σε λογαριασμούς συγγενικών της προσώπων, ενώ πραγματοποιούσε και αγορές για τον εραστή της με… ξένα κόλλυβα!

Στην απολογία της η 45χρονη, η οποία μετακόμισε στη Γερμανία με τον εραστή της λίγο αφότου εγκατάλειψε τη συζυγική στέγη, αρνήθηκε τις κατηγορίες, λέγοντας πως στον τραπεζικό λογαριασμό υπήρχαν και δικά της χρήματα και πως τα ποσά που μετέφερε προορίζονταν για την αποπληρωμή ενός δανείου που της είχε χορηγήσει ο 57χρονος το 2016, ύψους 27.000 ευρώ. Το ίδιο ισχυρίστηκε και ο εραστής της και συγκατηγορούμενός της, ο οποίος τόνισε αρχικά πως η σχέση του μαζί της άρχισε το 2009 και πως ο ίδιος μετανάστευσε στον Καναδά το 2012. Στη συνέχεια υποστήριξε ότι το δάνειο που έδωσε στην ερωμένη του ήταν για την κάλυψη κάποιων αναγκών της, καθώς και για την εκπλήρωση των υποχρεώσεών του απέναντι στα ασφαλιστικά ταμεία. Νωρίτερα είχαν καταθέσει τα δύο παιδιά του απατημένου 58χρονου και της 45χρονης. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 19 Οκτωβρίου, με την αγόρευση της εισαγγελέως της έδρας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: