Πράξη ανθρωπιάς: Κατάστημα H&M στη Βέροια αφήνει αδέσποτο σκυλάκο να δροσίζεται μέσα τις μέρες του καύσωνα

July 20, 2023

Πράξη ανθρωπιάς: Κατάστημα H&M στη Βέροια αφήνει αδέσποτο σκυλάκο να δροσίζεται μέσα τις μέρες του καύσωναH&M στη Βέροια: Η ανατροφοδότηση που παίρνουμε από φωτογραφίες καταστημάτων που φροντίζουν ζωάκια είναι απλά ανεκτίμητη. Με κάθε μια από αυτές τις εικόνες, η χαρά πλημμυρίζει την καρδιά μας και μας δίνει ελπίδα. Το ευχάριστο είναι πως πλέον τέτοια καταστήματα έχουν αυξηθεί αρκετά σε όλη την Ελλάδα. Το φαινόμενο αυτό μαρτυρά την ευαισθησία του κόσμου έναντι των ζώων και τη δέσμευσή του στην προστασία και τη φροντίδα τους.

Βέβαια, πολλά καταστήματα δεν φαίνεται να δείχνουν ενδιαφέρον για το να είναι φιλικά προς τα αδέσποτα ζωάκια. Κατά καιρούς, πολλοί ιδιοκτήτες μαγαζιών δεν επιτρέπουν την παρουσία των ζώων μέσα στον χώρο τους και μάλιστα, κάποιες φορές, φαίνεται να τα διώχνουν από την περιοχή τους.

Κατάστημα H&M στην Βέροια κάνει τη διαφορά:

Παρόλα αυτά, μια υπέροχη εικόνα αποτυπώνεται στο κατάστημα της αλυσίδας H&M στη Βέροια, όπου η πρωτοβουλία του προσωπικού γεμίζει με χαρά τις καρδιές όσων αγαπούν τα ζώα.

Μέσα από μια ανάρτηση στα κοινωνικά μέσα ανακαλύπτουμε ένα pet friendly περιβάλλον όπου ο πανέμορφος Τζαναμπέτης , γνωστός και ως Μάκης ή Τσάρλι, απολαμβάνει τη δροσιά και τη φροντίδα των ευγενικών ανθρώπων του καταστήματος. Οι πολύ ζεστές μέρες του καλοκαιριού αποτελούν πρόβλημα για πολλά αδέσποτα, αλλά όχι για τον αγαπημένο Τζαναμπέτη, που βρήκε φροντίδα και καταφύγιο στην φιλόξενη αγκαλιά του καταστήματος.

Αυτές οι εικόνες αποδεικνύουν πόσο αλλάζουμε σιγά-σιγά τη στάση μας απέναντι στα ζώα. Αξίζει να εμπνευστούμε από αυτές τις φωτογραφίες και να συνειδητοποιήσουμε πόσο μεγάλη δύναμη έχει η αγάπη και η φροντίδα προς τα ζώα, όχι μόνο για την ευτυχία τους, αλλά και για την δική μας ευημερία.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: