«Έτριβαν» τα μάτια τους: Έτσι είναι το κορμί της Νέλλης Γκίνη στα 73 της με μπικίνι και χωρίς ίχνος ρετούς

July 18, 2023

«Έτριβαν» τα μάτια τους: Έτσι είναι το κορμί της Νέλλης Γκίνη στα 73 της με μπικίνι και χωρίς ίχνος ρετούςΗ Νέλλη Γκίνη υπήρξε μια πολύ ωραία γυναίκα πέρα από ταλαντούχα τραγουδίστρια και ηθοποιός.

Στα 73 της συνεχίζει και είναι όμορφη και διατηρεί μια καλλίγραμμη σιλουέτα. Τη Δευτέρα ξέκλεψε λίγο χρόνο, έβαλε το μαγιό της και πήγε να κάνει τις βουτιές της ενώ δεν παρέλειψε να ποζάρει για αναμνηστικές φωτογραφίες.

Χωρίς ίχνος ρετούς τις δημοσίευσε στο facebook και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό καθώς είναι κορμάρα για τα 73 της χρόνια.

«Για κάποιο λόγο, εγώ είμαι πραγματικά ευλογημένη στην καριέρα μου, δεν θεωρώ ότι υπήρξα τυχερή στο ερωτικό κομμάτι και, για να μη ρίχνω στους άλλους κάποιες ευθύνες, νομίζω ότι ήταν καθαρά δικό μου το φταίξιμο. Πρώτον, δεν είχα χρόνο να διαθέσω σε μια σχέση. Προσωπική ζωή δεν είχα. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια, γιατί είμαι πάρα πολλά χρόνια μόνη μου, ίσως και δεκαεπτά, έπαψε πια να με ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι. Έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για μένα.

Αγάπησα, με αγάπησαν, ερωτεύτηκα, έζησα την αγάπη και τον έρωτα, μια χαρά τα γεύτηκα όλα αυτά. Αυτή είναι η ζωή μου, αυτή είμαι εγώ. Έχω τον κόσμο που με αγαπάει και με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια.

Ξέρετε τι υπέροχο είναι να βγαίνεις από την πόρτα σου και να σε βλέπει ο άλλος και να σε χαιρετάει, να σε αγκαλιάζει, ακόμα και νέα παιδιά, που παρακολουθούν τον ελληνικό κινηματογράφο, να μου λένε “εσείς δεν είστε στις ταινίες;” και να βλέπεις τη χαρά στα μάτια τους; Ή στο θέατρο να έρχεται και να σε αγγίζει ο άλλος και να σου λέει “αχ, τι καλή που είστε” και να εισπράττω αυτή την τεράστια αγάπη;», έχει πει σε συνέντευξή της.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: