Χαρές στο σπίτι της Ελένης Πετρουλάκη και του Ίλια Ίβιτς: Ανακοίνωσε τα ευχάριστα με 1 φώτο & τη γέμισαν ευχές

July 18, 2023

Χαρές στο σπίτι της Ελένης Πετρουλάκη και του Ίλια Ίβιτς: Ανακοίνωσε τα ευχάριστα με 1 φώτο & τη γέμισαν ευχέςΣτιγμές ευτυχίας για Ελένη Πετρουλάκη – Ίλια Ίβιτς: Το ανακοίνωσαν με μία φωτογραφία και δεν σταματούν να δέχονται ευχές

Τα γενέθλια της γιόρτασε η μικρότερη κόρη της Ελένης Πετρουλάκη, Ηλιάνα. 

Η μικρότερη κόρη της Ελένης Πετρουλάκη και Ίλια Ίβιτς, έγινε 13 ετών και όπως βλέπετε, στη φωτογραφία που δημοσίευσε η μητέρα της, είναι ένα μελαχρινό, ψιλόλιγνο κορίτσι και δύσκολα μπορεί να πει κανείς σε ποιον από τους δύο γονείς της μοιάζει περισσότερο.

Η Ελένη Πετρουλάκη το τελευταίο διάστημα μοιράζεται αρκετά συχνά στιγμιότυπα με τις κόρες της οι οποίες έχουν μεγαλώσει και είναι κούκλες. Η Άννα-Μαρία έγινε πρόσφατα 18 ετών, οι δίδυμες Δωροθέα και Μίλα 16 και η μικρότερη, η Ηλιάνα, 13 ετών.

Τα γενέθλια της Ηλιάνας

Η Ηλιάνα γιόρτασε τα γενέθλιά της οικογενειακά καθώς το Σκ ήταν στα Κουφονήσια μαζί με τη μητέρα της και την ‘Αννα- Μαρία για ένα γάμο.

Η γυμνάστρια δημοσίευσε φωτογραφία με τις δύο κόρες της και όπως ήταν φυσικό τα likes έπεσαν …βροχή.

Όπως έχει παραδεχτεί η Fitness Trainer, η ανατροφή των παιδιών της είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχει κάνει. Μάλιστα σε συνέντευξή της σε εκπομπή της ΕΡΤ2 είπε ότι μπορεί να δουλεύει ώρες ατελείωτες, αλλά στο σπίτι με τα παιδιά και η πίεση που ασκείται στην ίδια είναι ψυχοφθόρα.

« Η εφηβεία δεν παλεύεται… Είναι μια περίοδος πολύ απαιτητική που χρειάζεται πολλή προσοχή εξαιτίας των έντονων αντιδράσεων των παιδιών και της εντύπωσης που τους δημιουργείται ότι έχουν στα πάντα δίκιο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αν και η εφηβεία είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος που την βιώνει και προσπαθεί να την αντιμετωπίσει όσο πιο ψύχραιμα γίνεται, τώρα που έχει παιδιά καταλαβαίνει τη μητέρα της και όλα όσα της έλεγε.

«Τώρα καταλαβαίνω τι πέρασε η μαμά μου.Τώρα έρχομαι στη θέση της και λέω πώς άντεξε; Εγώ οδηγούσα μηχανή τότε. Απορώ με εμένα. Τώρα αν μου το πει η κόρη μου δεν μπορώ ούτε να το διανοηθώ. Δεν ξέρω, τώρα της λέω σε συγχαίρω για το κουράγιο σου και την υπομονή σου», είχε πει στην εκπομπή «Ελένη» και την Ελένη Μενεγάκη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: