Συμμετέχει στην εκπομπή του μπαμπά της: Αυτή είναι η 25χρονη κόρη του Γιώργου Μιτσικώστα, κούκλα μελαχρινή

July 17, 2023

Συμμετέχει στην εκπομπή του μπαμπά της: Αυτή είναι η 25χρονη κόρη του Γιώργου Μιτσικώστα, κούκλα μελαχρινήΟ Γιώργος Μητσικώστας, φαίνεται πως έχει μία πολύ τρυφερή σχέση με τη μοναδική κόρη του και δηλώνει περήφανος για εκείνη.

Η 25χρονη Μάρθα έχει τελειώσει τις σπουδές της στο Τμήμα Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ασχολείται με τον χορό, ενώ της αρέσει πολύ και η υποκριτική. Γι’αυτό άλλωστε και αποφάσισε να γραφτεί σε Δραματική Σχολή.

Ο γνωστός ηθοποιός, παρουσιαστής και κωμικός δηλώνει παντού περήφανος για την μονάκριβή του. Ο ίδιος έχει αναρτήσει πολλές φορές στα social media κοινά τους στιγμιότυπα, εκφράζοντας δημόσια την αγάπη του.

Η μελαχρινή κοπέλα έχει εξίσου μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά της, από τον οποίο έχει πάρει αρκετά χαρακτηριστικά. Μάλιστα, τον έχει συνοδεύσει αρκετές φορές σε θεατρικές παραστάσεις.

Είναι ανεξάρτητη, δεν έχει εκμεταλλευτεί ποτέ το επώνυμο του πατέρα της και καλλιεργεί το ταλέντο της, χωρίς να απασχολεί τα ΜΜΕ.

Κάτι που γνωρίζουν ελάχιστοι είναι πως η Μάρθα είχε πάρει μέρος, έχοντας έναν μικρό ρόλο, στην προτελευταία εκπομπή της σεζόν του “Mitsi Show”, που παρουσίαζε φυσικά ο απίθανος πατέρας της, Γιώργος Μητσικώστας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: