Ηλιάνα Ίβιτς: Η μικρότερη κόρη των Ελένη Πετρουλάκη και Ίλια Ιβιτς έγινε 13 ετών και μοιάζει πολύ στη μαμά της

July 3, 2023

Ηλιάνα Ίβιτς: Η μικρότερη κόρη των Ελένη Πετρουλάκη και Ίλια Ιβιτς έγινε 13 ετών και μοιάζει πολύ στη μαμά τηςΞεχωριστό και γεμάτο συναισθήματα ήταν το περασμένο Σαββατοκύριακο για την οικογένεια της Ελένης Πετρουλάκη και του Ίλια Ίβιτς, καθώς η μικρότερη κόρη τους, Ηλιάνα, γιόρτασε τα 13α γενέθλιά της.

Η Ηλιάνα Ίβιτς επέλεξε να γιορτάσει τα γενέθλιά της στα Κουφονήσια, ένα μαγευτικό νησί, όπου ταξίδεψε μαζί με την αγαπημένη της μητέρα αλλά και την μεγαλύτερη αδερφή της Άννα-Μαρία, που πρόσφατα κλείδωσε τα 18 της χρόνια, για να παραστούν σε έναν γάμο.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Ελένη Πετρουλάκη

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Ελένη Πετρουλάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να γιορτάσει τα γενέθλια της κόρης της, αποκαλύπτει μια εντυπωσιακή και λαμπερή νεαρή κοπέλα. Το ψιλόλιγνο κορίτσι έχει πάρει αρκετά στοιχεία και από τους δύο γονείς της, δημιουργώντας ένα μοναδικό μείγμα ομορφιάς και γοητείας.

Αξίζει να σημειωθεί πως, εκτός από την Ηλιάνα και την Άννα-Μαρία, η Ελένη Πετρουλάκη και ο Ίλια Ίβιτς έχουν ακόμη δύο κόρες δίδυμες, την Δωροθέα και την Μίλα, που πλέον έχουν φτάσει στα 16 τους χρόνια.

Ηλιάνα Ίβιτς: Περνάει σιγά-σιγά στην εφηβεία

Η μικρή Ηλιάνα Ίβιτς περνάει σιγά-σιγά στην εφηβεία, αφήνοντας πίσω τα παιδικά χρόνια και ανοίγοντας τον δρόμο για νέες περιπέτειες και ευκαιρίες. Τα γενέθλια της Ηλιάνας Ίβιτς αποτέλεσαν μια ευτυχισμένη στιγμή για την οικογένεια Πετρουλάκη-Ίβιτς, που δείχνει πόσο πολύ αγαπά και περιποιείται ο ένας τον άλλον. Η παρουσία των αγαπημένων προσώπων τους και η ευχάριστη ατμόσφαιρα συνέβαλαν στη δημιουργία ενός αξέχαστου Σαββατοκύριακου γεμάτου χαμόγελα, αγάπη και ευτυχία.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: