Το διαφορετικό Πάσχα: Η Σίσσυ Χρηστίδου ταξίδεψε στο Ντουμπάι και ζηλέψαμε τα stories της

April 13, 2023

Το διαφορετικό Πάσχα: Η Σίσσυ Χρηστίδου ταξίδεψε στο Ντουμπάι και ζηλέψαμε τα stories της


διαφ.
Στο Ντουμπάι βρίσκεται η Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με τον γιο της Μιχαήλ, για τις διακοπές του Πάσχα. Μακριά από την καθημερινότητα και τα τετριμμένα και να βρεθεί στα ...Στο Ντουμπάι βρίσκεται η Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με τον γιο της Μιχαήλ, για τις διακοπές του Πάσχα. Μακριά από την καθημερινότητα και τα τετριμμένα και να βρεθεί στα Αραβικά Εμιράτα για να απολαύσει ένα τελείως διαφορετικό Πάσχα.

Χωρίς να διευκρινίζει στις αναρτήσεις της αν είναι μαζί και με τους δύο γιους της ή μόνο με τον μικρότερο, τον Μιχαήλ, η Σίσσυ Χρηστίδου έφτιαξε μία βαλίτσα με καλοκαιρινά ρούχα και έφυγε για τον όμορφο αυτόν προορισμό που φημίζεται για τα υπέροχα αξιοθέατά του και τη χλιδή κάποιων από τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια και γενικότερα τους χώρους εστίασης.

Στην παρέα της και μία καλή της φίλη, επιχειρηματίας με την οποία απόλαυσαν τον καφέ τους σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία του Ντουμπάι. Πρόκειται για το roof top του Burj Al Arab, ενός από τα πολυτελέστερα ξενοδοχεία στον κόσμο.

Η θέα που προσφέρει φυσικά είναι μοναδική και η Σίσσυ Χρηστίδου έδειξε να απολαμβάνει την κάθε της στιγμή εκεί μαζί με τον γιο της Μιχαήλ που επιβεβαίωσε πως είναι μαζί της όταν ανέβασε μία υπέροχη φωτογραφία το ηλιοβασίλεμα την οποία όπως επεσήμανε, είχε τραβήξει ο Μιχαήλ.

Δείτε το video:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: