"Καλή Ανάσταση": Με ορό ο Μαραντίνης – Η πρώτη ανάρτηση μετά την περιπέτεια υγείας του μέσα από το νοσοκομείο

April 13, 2023

"Καλή Ανάσταση": Με ορό ο Μαραντίνης – Η πρώτη ανάρτηση μετά την περιπέτεια υγείας του μέσα από το νοσοκομείο


διαφ.
"Καλή Ανάσταση": Με ορό ο Μαραντίνης - Η πρώτη ανάρτηση μετά την περιπέτεια υγείας του μέσα από το νοσοκομείο Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο Θοδωρής Μαραντίνης, οπ...Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο Θοδωρής Μαραντίνης, οποίος ευχήθηκε ενόψει Πάσχα «Καλή Ανάσταση» μέσα από τον θάλαμο ενός νοσοκομείου με ορό στο χέρι.

Όπως ανέφερε, είχε ένα προγραμματισμένο χειρουργείο καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον οισοφάγο που όπως έχει δηλώσει σε παλιότερες συνεντεύξεις του, τον ταλαιπωρεί ιδιαίτερα.

Η ασθένεια που έχει

Όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος: «Είχα πολύ έντονη παλινδρόμηση και αυτό μου δημιουργούσε πρόβλημα και στο τραγούδι. Μου σύστησαν να κάνω μια επέμβαση στο στομάχι, που δεν πέτυχε. Σου στενεύουν τον οισοφάγο και κάπως έτσι λύνεται το πρόβλημα, κάτι που σε εμένα δεν πέτυχε. Έχω απίστευτη δυσφαγία, γιατί μου στένεψαν πολύ τον οισοφάγο και τώρα δεν μπορώ να φάω εδώ και τρία χρόνια. Δεν μπορώ να φάω ποσότητες και απότομα. Έκανα μια δεύτερη, δεν πέτυχε ούτε αυτή και τώρα λέω να κάνω μια τρίτη και ελπίζω να πετύχει».

Με τη νέα ανάρτησή του και κάτω από τη φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο, ο Θοδωρής Μαραντίνης ευχήθηκε Καλή Ανάσταση.

Σε πιο πρόσφατη συνέντευξή του πάντως στο Πρωινό, ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι μέσα στο Πάσχα θα υποβληθεί σε χειρουργείο.

«Είναι ένα ιδιαίτερο Πάσχα, γιατί έχω ένα θέμα υγείας που με ταλαιπωρεί τα τελευταία 3-4 χρόνια. Πρέπει να το φτιάξω επιτέλους και θα κάνω μια επέμβαση. Την επόμενη εβδομάδα θα είμαι με τα παιδιά μου. Θα αναρρώσω με τα παιδιά μου» είχε πει.

Την ίδια ώρα, ο γιος του Μιχαήλ, τον οποίο έχει αποκτήσει από τον γάμο του με τη Σίσσυ Χρηστίδου βρίσκεται με τη μητέρα του στο Ντουμπάι. Κατά την επιστροφή τους, τα παιδιά θα βρίσκονται στο πλευρό του πατέρα τους που θα βρίσκεται σε στάδιο ανάρρωσης.

Δείτε την ανάρτηση


Πηγή

Διαβάστε επίσης: