Στην αντεπίθεση η Λένα Δροσάκη: Τελείωσε με μία κίνηση τον πρώην Αλέξανδρο Μπουρδούμη, δεν το περίμενε κανείς

April 12, 2023

Στην αντεπίθεση η Λένα Δροσάκη: Τελείωσε με μία κίνηση τον πρώην Αλέξανδρο Μπουρδούμη, δεν το περίμενε κανείς


διαφ.
Σαν βόμβα έσκασε στον χώρο της σόουμπιζ η είδηση πως η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μετά από τρία χρόνι...

Σαν βόμβα έσκασε στον χώρο της σόουμπιζ η είδηση πως η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μετά από τρία χρόνια γάμου και έχοντας αποκτήσει μαζί ένα παιδί.Ο χωρισμός των δύο ηθοποιών, που αυτή την περίοδο συνεργάζονται στο θέατρο, δεν είναι εύκολος και προτεραιότητά τους παραμένει ο γιος τους, Αναστάσης.

Όπως αποκάλυψε σήμερα η εκπομπή «Το Πρωινό», η Λένα Δροσάκη προχώρησε σε αφαίρεση όλων των φωτογραφιών του πρώην συζύγου της από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Ο «ιντερνετικός» χωρισμός έγινε από την πλευρά της ηθοποιού, καθώς επέλεξε να διαγράψει κάθε ίχνος του πρώην άντρα της από το Instagram της.

Ο χωρισμός

Το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει τέλος στον γάμο του μετά από 4 χρόνια σχέσης. Από την αρχή μέχρι και το τέλος της σχέσης τους, οι δύο ηθοποιοί προσπάθησαν να κρατήσουν τον γάμο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όσα έχουν έρθει στην επιφάνεια για τη γνωριμία, τον γάμο και τη γέννηση του γιου τους, τα αποκάλυψαν οι ίδιοι μέσα από συνεντεύξεις τους.

«Δεν είναι εύκολος χωρισμός. Προτεραιότητα και των δυο παραμένει ο γιος τους, Αναστάσης. Μάλιστα ακόμη παίζουν μαζί στο θέατρο, οπότε οι ισορροπίες είναι δύσκολες. Δεν είναι ένας χωρισμός που έγινε χθες. Δεν είναι μαζί εδώ και τρεις μήνες. Το ζευγάρι ήταν μαζί από τα τέλη του 2018 και το 2020 είχαν επισημοποιήσει τη σχέση τους», αποκαλύφθηκε σύμφωνα με δημοσιογράφο της εκπομπής «Πρωινό μας».

Στην ίδια εκπομπή, η Λένα Δροσάκη είχε προχωρήσει στις πρώτες της δηλώσεις μετά την είδηση του διαζυγίου.

«Υπάρχει ένα παιδί κι αυτό είναι η προτεραιότητά μου. Είναι σε μία τρυφερή ηλικία που πρέπει να σεβαστούμε. Γι’ αυτό και δεν επιθυμώ να προχωρήσω σε περαιτέρω σχόλια», είχε δηλώσει η ηθοποιός.

«Λυτρωτική» περιέγραψε η Έλενα Χριστοπούλου την απόφαση του χωρισμού τους, για τη Λένα Δροσάκη, με την οποία τη συνδέουν φιλικοί δεσμοί. Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται, πως το πρώην πλέον ζευγάρι θα συνεχίσει να παίζει μαζί στο θέατρο, σε παράσταση με πρωταγωνιστές τους δυο τους.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: