«Το σύμπαν άκουσε το όνειρό μου»: Το μεγάλο δώρο ζωής για τη Ζέτα Μακρυπούλια και η απόλυτη ευτυχία

April 11, 2023

«Το σύμπαν άκουσε το όνειρό μου»: Το μεγάλο δώρο ζωής για τη Ζέτα Μακρυπούλια και η απόλυτη ευτυχία


διαφ.
Η Ζέτα Μακρυπούλια ανακοίνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης, στην οποία θα πρωταγωνιστήσει, μετά από πολλές αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια ανακοίνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης, στην οποία θα πρωταγωνιστήσει, μετά από πολλές αναβολές.Ένα όνειρο της Ζέτας Μακρυπούλια γίνεται πραγματικότητα

Η Ζέτα Μακρυπούλια αναφέρει στο instagram: «Τελικά απ’ ότι φαίνεται, το σύμπαν όντως ακούει και όντως συνωμοτεί!

Ο “κόσμος” του Νίκου Καραθάνου ήταν πάντα τόσο γοητευτικός για μένα και μόνο ευγνωμοσύνη μπορώ να νιώσω που μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω κι εγώ μέρος του. Όπως επίσης και η συνύπαρξή μου πάνω στη σκηνή με τόσο ταλαντούχους ανθρώπους που θαυμάζω και απολαμβάνω όλες τις στιγμές που μοιραζόμαστε.

Η παράστασή μας που ετοιμάζουμε εδώ και αρκετούς μήνες, μετά από αρκετές αναβολές, παίρνει σάρκα και οστά. Στις 22 Απριλίου τα φώτα θα ανάψουν και με μεγάλη ανυπομονησία θα σας υποδεχτούμε για… «Μια Νύχτα στην Επίδαυρο»

Υ.Γ : Να μην σταματήσετε ποτέ να ονειρεύεστε. Κάπου, κάπως, κάποτε θα έρθει να σας βρει και τότε να είστε έτοιμοι να το ζήσετε με όλη σας την ψυχή».

Η ανάρτηση που έκανε η Ζέτα Μακρυπούλια για την πρεμιέρα της

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @zeta_makripoulia_official


Πηγή

Διαβάστε επίσης: