Δράματα στο My Style Rocks: Παίκτρια «κατέρρευσε» με αναφιλητά -«Ήμαρτον Χριστέ μου» έλεγε με δάκρυα στα μάτια

April 11, 2023

Δράματα στο My Style Rocks: Παίκτρια «κατέρρευσε» με αναφιλητά -«Ήμαρτον Χριστέ μου» έλεγε με δάκρυα στα μάτια


διαφ.
Στο My Style Rocks συνεχίζεται με τις παίκτριες να έχουν έντονους καβγάδες, με αποκορύφωμα τη Νικόλ Δεσποτοπούλου να προχωράει σε μια συναισθηματική αντίδραση άνευ ...

Στο My Style Rocks συνεχίζεται με τις παίκτριες να έχουν έντονους καβγάδες, με αποκορύφωμα τη Νικόλ Δεσποτοπούλου να προχωράει σε μια συναισθηματική αντίδραση άνευ προηγουμένου, χθες, Μεγάλη Δευτέρα.Αρχικά, η εν λόγω παίκτρια χρησιμοποίησε βαριές λέξεις προς την συμπαίκτρια της, Βασιλική Λιγνού, ενώ ακολούθησαν κλάματα, μιλώντας στην κριτική επιτροπή.

Έκλαιγε με αναφιλητά η Νικόλ Δεσποτοπούλου στο My Style Rocks

Αφορμή για όλο αυτό στάθηκε ο άσσος με τον οποίο βαθμολόγησε η Βασιλική την εμφάνιση της Νικόλ, η οποία ξέσπασε λέγοντας «εντάξει, συνέχεια μου κάνουν επιθέσεις! Δηλαδή αυτό είναι τραγικό! Έτσι το είπα και μου κάνουν επιθέσεις! Κουράστηκα πια με τις επιθέσεις. Όταν έχω συγχυστεί, δεν μπορώ να μιλήσω… Μου λέει «τράβα ασχολήσου με τα follow σου», «είσαι ηθοποιός», μου λέει πολλά τέτοια η Βασιλική και δεν έχω κάτσει να την βρίσω εγώ ποτέ».

Και συνεχίζει «χάνω πραγματικά τον εαυτό μου! Δεν σε έχω βρίσει, δεν σου έχω πει τίποτα. Είναι δικαίωμα σου να έχεις πρόβλημα μαζί μου, είναι δικαίωμα σου να μου βάζεις ότι βαθμό θέλεις, αλλά μην ξανασχοληθείς μαζί μου! Σε εκλιπαρώ! Δεν θυματοποιούμαι, ρε φίλε, αλλά με λες ηθοποιό και γελάτε όλες από πίσω! Κάτσε! Πω πω, Χριστέ μου, ήμαρτον πια! Δεν αντέχω», μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα με αναφιλητά, δίπλα στην παρουσιάστρια του My Style Rocks, Κατερίνα Καραβάτου.

«Έχω και μια δυσλεξία, τελοσπάντων, μπορεί για αυτά που λέω να μην τοποθετούμαι σωστά. Λοιπόν, νιώθω ότι δεν τοποθετούμαι σωστά και παρερμηνεύονται πάρα πολλά πράγματα. Δεν λέω ποτέ κάτι με κακή πρόθεση, ποτέ» συμπλήρωσε, κατέληξε η Νικόλ Δεσποτοπούλου, απευθυνόμενη στην κριτική επιτροπή.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: