Το… ξεφούρνισε η Νάνσυ Παραδεισανού: «Ναι, έχω σχέση με τον Αντίνοο Αλμπάνη, αγάπη μου, μωρό μου, επιτέλους…»

April 2, 2023

Το… ξεφούρνισε η Νάνσυ Παραδεισανού: «Ναι, έχω σχέση με τον Αντίνοο Αλμπάνη, αγάπη μου, μωρό μου, επιτέλους…»


διαφ.
Το... ξεφούρνισε η Νάνσυ Παραδεισανού: «Ναι, έχω σχέση με τον Αντίνοο Αλμπάνη, αγάπη μου, μωρό μου, επιτέλους...» Η Νάνσυ Παραδεισανού, μίλησε στην κάμερα του «OPEN Week...

Η Νάνσυ Παραδεισανού, μίλησε στην κάμερα του «OPEN Weekend» για τα επαγγελματικά της σχέδια και τη σχέση της με τον Αντίνοο Αλμπάνη.Με τις φήμες να θέλουν τη Νάνσυ Παραδεισανού σε σχέση με τον Αντίνοο Αλμπάνη, η δημοσιογράφος απάντησε με χιούμορ για τα όσα γράφονται.

«Εν τω μεταξύ, τώρα, μου έχουν χρεώσει τον Αντίνοο Αλμπάνη ως σύντροφο! Ναι, τα έχω με τον Αντίνοο Αλμπάνη και θα το ανακοινώσω εγώ» σημείωσε με χιούμορ η Νάνσυ Παραδεισανού στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Ελένης Τσολάκη.

«Τι λες βρε τρελή; Μου το έχουν χρεώσει γιατί ψάχνουν να βρουν με ποιον μπορεί να έχω σχέση που έχει ρεπό Δευτερότριτο! Βρείτε το! Ναι, είναι ο Αντίνοος! Αγάπη μου, μωρό μου, επιτέλους, η σχέση μας επιβεβαιώθηκε», συμπλήρωσε αστειευόμενη η Νάνσυ Παραδεισανού.

Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό της μέλλον, σχολιάζοντας και τα όσα διαδραματίζονται on camera ανάμεσα σε αγαπημένα τηλεοπτικά πρόσωπα.

«Φαντάζομαι τώρα θα ξεκινήσουν να γίνονται κουβέντες γενικότερα για αυτά που σκέφτεται το κανάλι. Στο παρελθόν έχει τύχει να βρεθώ στη δύσκολη θέση να επιλέξω ανάμεσα σε δυο αγαπημένα μου πρόσωπα και πήγα με την καρδιά, όχι με την λογική. Έπρεπε να πάω με την λογική αλλά… άμα δεν πάθεις, δεν θα μάθεις.
Με την καρδιά πηγαίνουμε μόνο στα προσωπικά και τα δίνουμε όλα και γινόμαστε βούτυρα. Στην δουλειά πρέπει να πηγαίνουμε με την λογική αλλά ήμουν πιο μικρή και δεν ήξερα», σημείωσε η Νάνσυ Παραδεισανού.

«Αν μου έλεγαν να επιλέξω ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, δεν ξέρω τι θα επέλεγα. Νομίζω κανέναν! Τους εκτιμώ απεριόριστα επαγγελματικά και τους δύο και το ξέρουν. Ειλικρινά όμως παίζει ρόλο η πρόταση που θα προκύψει οποιαδήποτε στιγμή και σε τι χρονική φάση θα βρει εμένα για πράγματα που θέλω να κάνω εγώ για να εξελίσσομαι και να νιώθω καλά», υπογράμμισε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: