Τα κατάφεραν: Γονείς για 1η φορά Λάζος Μαντικός – Αθηνά Κουρή, οι δυσκολίες, η εξωσωματική και το φύλο του μωρού

April 2, 2023

Τα κατάφεραν: Γονείς για 1η φορά Λάζος Μαντικός – Αθηνά Κουρή, οι δυσκολίες, η εξωσωματική και το φύλο του μωρού


διαφ.
Τα κατάφεραν: Γονείς για 1η φορά Λάζος Μαντικός - Αθηνά Κουρή, οι δυσκολίες, η εξωσωματική και το φύλο του μωρού Η Αθηνά Κουρή και ο Λάζος Μαντικός θα γίνουν γονεί...

Η Αθηνά Κουρή και ο Λάζος Μαντικός θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά και αποκάλυψαν το φύλο του μωρού με τον πιο όμορφο τρόπο.Οι μελλοντικοί γονείς διοργάνωσαν ένα gender reveal party, για να μοιραστούν αυτήν την ξεχωριστή στιγμή με αγαπημένους φίλους και συγγενείς.

Ο γνωστός δημοσιογράφος από το «Καλημέρα Ελλάδα» έκανε σχετικές αναρτήσεις στα social media δημοσιεύοντας βίντεο από την ώρα της αποκάλυψης.

Ο Λάζος Μαντικός και η Αθηνά Κουρή περιμένουν κοριτσάκι, καθώς το μαύρο μπαλόνι που βρισκόταν στο κέντρο της διακόσμησης ήταν γεμάτο με ροζ κομφετί τα οποία αποκάλυπταν το φύλο του μωρού.

View this post on Instagram

A post shared by Lazos Mantikos (Μαντικός) (@itslazos)

Ο γνωστός δημοσιογράφος γέμισε με… αγωνία τους καλεσμένους, καθώς αρχικά τους προσέφερε μικρά γλυκίσματα μέσα από τα οποία θα γινόταν η αποκάλυψη. Όλοι απόλαυσαν τα γλυκίσματα, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουν ότι η αποκάλυψη θα γινόταν μέσα από το μεγάλο μαύρο μπαλόνι πάνω από το μπουφέ.

Λάζος Μαντικός

Στο πλευρό του ζευγαριού και ο Γιώργος Παπαδάκης μαζί με τη σύζυγό του, Τίνα Παπαδέλη οι οποίοι θα είναι οι νονοί της μικρής!

Πρόσφατα ο Λάζος Μαντικός και η Αθηνά Κουρή βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μιλώντας για την απόφασή του να αποκτήσουν παιδί μέσω εξωσωματικής.

«Το άγχος σε αυτές τις περιπτώσεις μεταφέρεται από τον έναν στον άλλο. Το σημαντικό είναι να είσαι μαζί με τον άλλον σε αυτό. Είμαστε ένα. Στην αρχή αγχωνόμουν εγώ, μετά έλεγα “δεν πειράζει ας υιοθετήσουμε ένα παιδάκι”… Η γυναίκα μου, έλεγε ότι αυτό θα είναι το έσχατο σενάριο γιατί και η υιοθεσία δεν είναι μια εύκολη υπόθεση… Αυτό που για μένα ήταν ένας κόμπος στο στομάχι, ήταν όταν ανακάλυψε ότι η γυναίκα μου έκρυβε από μένα την περίοδό της για να μη με στεναχωρήσει που δεν πέτυχε», ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Λάζος ΜαντικόςΛάζος ΜαντικόςΛάζος Μαντικός


Πηγή

Διαβάστε επίσης: