Τον ρώτησε το αυτονόητο: Τα ”χασε ο Σεργουλόπουλος με τη απορία του γιου του “Δεν ήξερα τι να απαντήσω”

April 2, 2023

Τον ρώτησε το αυτονόητο: Τα ‘χασε ο Σεργουλόπουλος με τη απορία του γιου του “Δεν ήξερα τι να απαντήσω”


διαφ.
Τον ρώτησε το αυτονόητο: Τα 'χασε ο Σεργουλόπουλος με τη απορία του γιου του "Δεν ήξερα τι να απαντήσω" Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά, τους οποίους απο...

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά, τους οποίους απολαμβάνουμε στην μικρή μας οθόνη μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ και την εκπομπή “Πρωίαν σε είδον” βρέθηκαν σήμερα καλεσμένοι στο πλατό της εκπομπής «Δύο στη 1» στην ΕΡΤ. Μίλησαν για διάφορα θέματα της επικαιρότητας καθώς και για την προσωπική τους ζωή.Φ. Σεργουλόπουλος: «Με εντυπωσιάζουν οι απορίες του γιου μου»

Κατά την διάρκεια της συζήτησης ο Φώτης Σεργουλόπουλος ερωτήθηκε για τον γιό του, και αυτός τόνισε πως ο γιος του ωριμάζει και έχει πλέον εντυπωσιακές ερωτήσεις με μια από αυτές μάλιστα να τον δυσκολεύει αρκετά καθώς δεν μπόρεσε να την απαντήσει.

«Χαίρομαι που ο γιος μου μεγαλώνει και μπορούμε να κάνουμε πράγματα διαφορετικά κάθε χρόνο. Εξελίσσεται και ωριμάζει. Με εντυπωσιάζουν οι απορίες του. Πίστευα πάντα ότι θα μπορώ να απαντήσω σε ερωτήσεις που μπορεί να μου κάνει ένα ανήλικο παιδί και ειδικά όταν είμαι ο πατέρας του, είμαι έτοιμος να πω τα πάντα και να απαντήσω σε κάθε του φιλοσοφική αναρώτηση. Στο πώς γίνονται τα παιδιά, τι είναι αυτό, τι είναι εκείνο, τι είναι το άλλο. Είμαι έτοιμος για τα πάντα».

Ενώ αναφέρθηκε και στην απορία που δεν έλαβε απάντησης: «Εκείνο όμως που μου είχε πει και δεν το έχω απαντήσει ακόμα, όταν με ρώτησε «μπαμπά γιατί οι γυναίκες δεν επιτρέπεται να δείχνουν το στήθος τους;». Δεν ήξερα τι να του απαντήσω, είναι αλήθεια. Τι να πω τώρα; Για ποιο λόγο δεν πρέπει οι γυναίκες να δείχνουν το στήθος τους δημοσίως ενώ οι άνδρες μπορούν; Από πού να το πιάσω;», προσθέτοντας πως δυσκολεύτηκε γιατί αφορά μία ηθική που είναι φορεμένη σε μια κοινωνία, που την έχουμε αποδεχτεί.

Φώτης Σεργουλόπουλος: Δείτε και το σχετικό απόσπασμα


Πηγή

Διαβάστε επίσης: