Κατέρρευσε on air ο Γιώργος Χουδαλάκης: Σηκώθηκε να τον αγκαλιάσει η Μάριον Μιχελιδάκη, δεν μπορούσε να ηρεμήσει

March 2, 2023

Κατέρρευσε on air ο Γιώργος Χουδαλάκης: Σηκώθηκε να τον αγκαλιάσει η Μάριον Μιχελιδάκη, δεν μπορούσε να ηρεμήσει


διαφ.
Φανερά συγκινημένος ήταν ο Γιώργος Χουδαλάκης στο πλατό του Open, μιλώντας για την τραγωδία στα Τέμπη.Ο γνωστός δημοσιογράφος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής της ...

Φανερά συγκινημένος ήταν ο Γιώργος Χουδαλάκης στο πλατό του Open, μιλώντας για την τραγωδία στα Τέμπη.Ο γνωστός δημοσιογράφος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής της Μάριον Μιχελιδάκη στο OPEN, «Μέρα μεσημέρι με την Μάριον» όταν και διάβασε μήνυμα που μόλις είχε λάβει από την ιατροδικαστή Ρουμπίνη Λεονταρή.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο Γιώργος Χουδαλάκης σημείωσε χαρακτηριστικά τα εξής: «Συγγνώμη, ρε συ Μάριον επειδή είμαστε και λίγο παλιότεροι. Δεν πρέπει να χάνουμε ένα σχολείο για να φτιάξουμε έναν νέο δρόμο. Θυμάσαι με το σχολείο τι είχε συμβεί; Δεν μπορεί να χάνεις ένα σχολείο ή μια κερκίδα από τον ΠΑΟΚ ή τώρα ένα μισό χωριό για να πεις ότι θα φτιάξεις τα τρένα».

«Άνοιξε μου το πλάνο, ή μη με έχεις καθόλου, αλλά τι να κάνω με αυτόν τον συνάδελφο που είναι πάντα ευσυγκίνητος» υπογράμμισε η Μάριον Μιχελιδάκη για να σπεύσει να αγκαλιάσει τον καλεσμένο της. «Θα σου δείξω τώρα και κάτι για να δεις ότι δεν είμαι τόσο όσο φαντάζεσαι» πρόσθεσε, με τρεμάμενη φωνή, ο Γιώργος Χουδαλάκης.

«Μου ήρθε η πληροφορία πριν από πολύ λίγο. Είναι από την ιατροδικαστή Ρουμπίνη Λεονταρή. Ορίστε διάβασε το» συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος εμφανώς συγκινημένος με την παρουσιάστρια της καθημερινής εκπομπής να συνεχίζει τη ροή με το επόμενο θέμα πάντα σχετικό με την εθνική τραγωδία στα Τέμπη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: