Χώρισαν μέσα σε έναν μήνα Ντέιβιντσον και Ραταϊκόφσκι

December 27, 2022

Το ειδύλλιο του Πιτ Ντέιβιντσον και της Έμιλι Ραταϊκόφσκι έληξε, μάλλον, άδοξα. «Ήταν μια ωραία περιπέτεια και για τους δυο, αλλά πλέον η Έμιλι και ο Πιτ θέλουν να μείνουν φίλοι», ανέφεραν άνθρωποι που βρίσκονται κοντά τους.


Το διάσημο ζευγάρι συνδέθηκε τον περασμένο μήνα, μετά τον χωρισμό της Ραταϊκόφσκι από τον σύζυγό της, Sebastian Bear-McClard. Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν σε έναν αγώνα των New York Knicks, στο Madison Square Garden, στις 27 Νοεμβρίου.

Τόσο ο Πιτ Ντέιβιντσον όσο και η Ραταϊκόφσκι έβγαιναν και με άλλα άτομα όλο αυτό το διάστημα. Ο Πιτ βγήκε με την ηθοποιό Chase Sui Wonders, συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία «Bodies Bodies Bodies», ενώ η Έμιλι με τον καλλιτέχνη Jack Greer και με τον DJ Orazio Rispo.



Πρόσφατα, όπως έγινε γνωστό, η Έμιλι μπήκε για πρώτη φορά σε μια εφαρμογή γνωριμιών. Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε ότι έχει λάβει αιτήματα από γυναίκες, κάτι το οποίο είναι, για εκείνη, συναρπαστικό.

Από τότε που ανακοινώθηκε ο χωρισμός της με τον Sebastian Bear-McClard, υπήρξαν φήμες που συνδέουν την Έμιλι με διάφορους άλλους διάσημους συντρόφους. Ο Πιτ Ντέιβιντσον αποτελεί πλέον παρελθόν για την πανέμορφη Έμιλι.

Πηγή: ΣΚΑΪ

Διαβάστε επίσης: